Hva betyr lte smarttelefon

Blame Politikk for USAs Embarrassingly Slow LTE

Tenk smarttelefonen er rask? At den laster sider og frisker Instagram på et blunk? Hvis du leser dette et sted utenfor USA, kan du godt være riktig. Ellers må du binde deg for en nedslående dose perspektiv.

I Singapore, den gjennomsnittlige hastigheten på A 4G-tilkobling klokker inn på et 37 Mbps. I New Zealand, mobile nedlastinger zip ved 29 Mbps. Ungarn, Israel, Sør-Korea, Oman, og videre og videre; Det er 14 land med LTE som er 20 Mbps eller raskere. Unnskyldninger for alle tallene opp foran, men det er viktig at du vet hva slags tempo resten av verden holder før du finner ut den gjennomsnittlige mobilnedlastingshastighet i USA, som er 10 Mbps.

Hva betyr lte smarttelefon

Jepp! 10. Halvparten av hastigheten på Oman. Bare litt raskere enn Kasakhstan. God nok for 56th ut av 39 land målt ved OpenSignal i analytics selskapets nyeste State of LTE rapporten. USA er ganske god til å sørge for sine innbyggere har tilgang til en LTE signal det priser 81 prosent dekning, god nok for en syvendeplass slips med ... Uruguay-men taper stort sett alle footrace i den industrialiserte verden.

Den amerikanske henger etter resten av verden i LTE er ikke et spesielt nytt fenomen. Gapet er, skjønt, får tydelig verre. "For et år siden, en gjennomsnittlig 4G hastighet på 20 Mbps ville ha vært en virkelig imponerende prestasjon," sier OpenSignal rapport ", men i dag er det 15 land og 52 individuelle nettverk som møter eller overgår som merke." Det har vært en skvalping av forbedring state i tillegg; Amerikanske hastigheter gjennomsnitt på bare 7mbps fjor. Det setter oss på tempo for å fange opp med den mest verdens mest dyktige operatører gang sent i det neste tiåret. Takket være en klynge av teknologiske og politiske hindringer, kan det bare ta så lang tid.

The Slow Lane

Hvilke andre land få riktig at USA har så langt ikke er vedtakelsen av LTE Advanced, en relativt ny standard som i hovedsak kombinerer to nedlastings kanaler i ett, og tilgjengeligheten av trådløse spekteret.

Hva betyr lte smarttelefon

"Jo mer spekteret du har, jo høyere båndbredder eller høyere kapasitet nettverk kan du sette der ute", sier OpenSignal analytiker Kevin Fitchard. "Hva du ser fra land der ute som har eksistert i lang tid, som har store gjennomføringer av LTE-kunder, som Japan, Sør-Korea og Singapore, er at de har klart å få mer og mer spektrum."

Tenk på det slik: Steder som Singapore og Sør-Korea har åpnet opp flerfelts motorveier og oppvokst fartsgrenser, mens USA er tøffer høflig ned Main Street. I en skole sone. Og fordi spekteret tilgjengelighet og LTE Advanced henger sammen, bør vi ikke forvente å se mye forbedring på enten telle helst snart.

"Operatørene må få mer spektrum for å legge til mer kapasitet til sine nettverk", sier Fitchard ", og når de får mer spekteret de kan bruke LTE Advanced å knytte det sammen og få mer kapasitet og øke individuelle hastigheter tilgjengelig for den enkelte kunde. "

Den siste gangen en stor del av spekteret ble tilgjengelig i USA, men var i 2008, bare ett år etter at den første iPhone ble lansert. I cellulære vilkår, kan det like godt være mesozoikum Era.

FCC har penciled i en annen auksjonen om spektrum for en gang i år, men Fitchard advarer mot å få ens håp.

"FCC har forsinket det mange ganger. Det er en veldig komplisert ting, "sier han. "I motsetning til andre auksjoner der de i utgangspunktet tar frekvenser som har blitt ryddet ut fra forsvarsdepartementet, eller satellitt spekteret, noe sånt, er spekteret at de snakker om nå blir brukt av TV-kringkastere."

Hva betyr lte smarttelefon

Det er viktig, fordi det betyr at FCC har å gå banket på dører som ber TV-stasjoner for å selge sine eteren til regjeringen. Hvis nok av dem sier ja, vil FCC deretter pakke dem og tilby dem på auksjon til transportørene. Men selv da, Fitchard advarer at dersom auksjonsprisen ikke når det kringkastere krever lignende da, sier noen setter en reserve på en Ebay auksjon-hele prosessen må starte helt på nytt.

Moroa stopper ikke der! Selv om alle parter kommer til enighet, kommer det til å være en slog før vi begynner å se noen reelle effekter.

"Når det faktisk skjer, kommer det til å være denne perioden kringkastere må enten engasjere seg i kanal deling, hvor to kringkasterne får de samme frekvensene for deres kringkasting, eller nedleggelse sin stasjon", sier Fitchard. "En av grunnene til at 2008 auksjonen var så lenge siden er at det tok flere år for kringkastere å få av disse frekvensene. Du vil sannsynligvis se den samme prosessen her. "

Nedslående? Ja visst. Spesielt når Netflix starter bufring. Likevel, i hvert fall det er en vei til forbedring, selv om det vil ta år å navigere.

Relaterte innlegg

  • Før du kjøper Unlocked Cell Phones eller smarttelefoner: Hva du trenger å vite ved Liane Cassavoy. Smartphones Expert Oppdatert 10. desember 2014. Du har kanskje hørt folk snakke om "ulåst" celle ...

  • Hva gjør Intel-Nokia avtale bety for Symbian? Avtalen vil skape en ny måte for Nokia å bekjempe konkurransen i markedet for smarttelefoner ved å fokusere på en Linux-strategi som et sterkt alternativ til ...

  • Feilsøking Kontroller trådløs er slått på. Kontroller displayene enhets minst to barer av signalstyrke. Hvis enheten ikke viser minst to barer av signalstyrke, prøve å flytte ...

  • Hvordan finne en mistet eller stjålet Android smarttelefon eller nettbrett når det gjelder å beskytte smarttelefonen mot tap eller tyveri det er nok av apps i Google Play-butikken, men som Apples finne ...

  • Hva er en Blackberry Ping? Fremmes av pinging Noen bruker Blackberry Referanser Vennligst aktiver Javascript for å vise kommentarene drevet av Disqus. Photo Credit ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-betyr-lte-smarttelefon.php on line 120

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-betyr-lte-smarttelefon.php on line 120