Hva apps gjøre bedragere bruker

De fleste Cheaters Bruk Smartphones, Apps til Kontakt Lovers Tech Media Network (Laptop) fredag ​​8. april 2014

Daniel P. Howley, LAPTOP Senior Writer

Smarttelefoner har tilsynelatende endret alle aspekter av våre liv til det bedre. Men det er noen ulemper. Smartphones sette folk i stand til å begrave nesen i hendene i stedet for å snakke, holde arbeiderne stadig koblet til kontoret når de skal være avslappende og, oh yeah, gjør det mye enklere for bedragere å gå ut på deres ektefeller.

Hva apps gjøre bedragere bruker

Ifølge en undersøkelse fra Victoria Milan, et nettsted for gifte og festet folk på jakt etter noen fritidsaktiviteter, bedragere er mer sannsynlig å kontakte sine sidestykker fra sine smarttelefoner enn fra sine hjem datamaskiner. Av de 3500 amerikanske menn og kvinner som deltok i undersøkelsen, 83 prosent hevdet de kontaktet sin "spesielle venner" fra sine telefoner.

Av disse menneskene, sa 56 prosent at de kontaktet sine hopp offs gjennom Whatsapp, Facebook, Twitter eller andre sosiale medier tjenesten. Bare 15 prosent sa at de kom i kontakt med sine elskere via tekstmelding, mens 9 prosent brukt e-post.

Sneakiest av gjengen, 31 prosent, sa de brukte forhåndsbetalt telefoner for å nå ut til sine elskere. James Bonds av de undersøkte gruppen, 11 prosent, sa de selv brukt en hemmelig SIM-kort for å kontakte sine ulovlige elskere.

Selvfølgelig kunne de nevnte cheaters unngå å måtte gå gjennom alt dette problemer, og, du vet, ikke jukse på sine betydelige andre. Men de, hvem er vi til å dømme?

Er din ektefelle utro? 10 Tech ledetråder som gir dem bort

av Suzanne Kantra på 21 juli 2015

Tretti-sju millioner juks ektemenn, koner, kjærester og venninner som viste til Ashley Madison for et ulovlig affære holder pusten denne uken for å se om de’vil bli avslørt av hackergruppen The Impact Team. Selv om navnene aren’t avslørt, bruddet fungerer som en påminnelse om at elskere som er engasjert i en affære kan ofte bli utløst opp av teknologien de bruker. Faktisk er det mange tech ledetråder cheaters etterlate på sine mobiltelefoner, datamaskiner og andre elektroniske gadgets som du kan se etter.

Hva apps gjøre bedragere bruker

Et ord av forsiktighet

Før han gikk i alle elektroniske snusing. være klar over at det er sterke føderale og statlige elektronisk avlytting og hacking lover på plass for å beskytte våre privatliv. Det ville være lurt å rådføre seg med en advokat for å sikre at du ikke delta i aktiviteter som er i strid med loven—hvis du ender opp i en stygg skilsmisse, blir belastet med spionasje forbrytelser er ikke en god posisjon å være i.

Tech ledetråder til en utro ektefelle

1. Anrop på ektefellens mobiltelefon

Er det mange samtaler til numre du don’t gjenkjenne, spesielt på ulike tider på dagen eller natten? Du kan ofte finne ut hvem som eier et bestemt fasttelefon nummer ganske enkelt ved å skrive inn nummeret i Google-søk.

2. mobiltelefon adressebok navnene og numrene du don’t gjenkjenne

Sjansen er din ektefelle vunnet’t ta sjansen på å legge inn fullt navn på personen han eller hun er utro med, så se etter tall som er identifisert bare med initialer eller fornavn. Eller, kan han eller hun legge en elsker’nummer til et familiemedlem eller en venn’s kontaktoppføring å skjule sin identitet.

3. inkriminerende tekstmeldinger og e-poster

Tekstmeldinger og e-post er de moderne midler for å sende kjærlighetsbrev, og din ektefelle kan ha holdt dem på hans eller hennes telefon for pågående glede. Og husk å sjekke "slettede elementer" eller "søppel" mappe. Folk ofte lar sine kasserte emails somle i flere uker før de blir permanent slettet.

Også se etter videregående meldingstjenester apps som snapchat som er designet for midlertidig deling av tekstmeldinger, bilder og videoer.

4. Telefonsvarmeldinger

Kanskje din ektefelle valgte å spare et par av de dampende de for senere avspilling. Og hvis din ektefelle bruker din operatør’visuelle mobilsvarfunksjonen, kan meldingene være sikkerhetskopiert på nettet.

5. En annen mobiltelefon eller SIM-kortet

Hvis din ektefelle er smart, vil han eller hun skal bruke en annen mobiltelefon—eller bare en andre SIM-kort—-For å kommunisere med hans eller hennes elsker. Men folk gjør feil av og til. Hvis din ektefelle ringer deg fra en celle telefonnummer du skjønner’t gjenkjenne, som kan være grunn til mistanke. Prøv å ringe annet nummer når din ektefelle er hjemme og se hvordan de reagerer. Hvis du tilfeldigvis finner en ekstra SIM-kort, stikke den i en telefon og se hva telefonnumre er lagret på den.

6. Apps for å skjule meldinger eller programmer

Det finnes apps tilgjengelig, for eksempel NQ Mobile Vault. som lar deg lagre tekstmeldinger, telefonkontakter, bilder og mer i en passordbeskyttet, kryptert mappe på smarttelefonen. Hvis du finner en av disse appene, og det er ingen åpenbar grunn til at din ektefelle ville trenge det, kan det være grunn til mistanke. Og hvis din ektefelle valgte en app med dårlig sikkerhet, tilgang til innholdet kan være ganske enkelt.

Det finnes måter å skjule programmer på iPhone ved å hekke dem i mapper. Men disse appene kan fortsatt bli funnet ved hjelp av iOS søkefunksjonen (trykker du på midten av skjermen og dra ned).

For Android-enheter, du’ll ønsker å åpne menyen i app skuff og velg “Vis skjulte apps.” Andre apps, som NQ Mobile Vault, krever en skjult passord, så du kan ikke finne noe.

7. Computer nettleserlogg

Hvis din ektefelle er ment å være på en forretningsreise til Seattle, men leser hoteller i New York, er dette hvor leseren historie kan hjelpe deg ut. Dessuten kan nettleserens historikk avsløre om de besøker post områder (f.eks Gmail, Hotmail) der du ikke visste de hadde en konto.

8. Hyppige-flyger konto

Har din ektefelle kjøpe en ekstra billett med miles eller er det hyppige-flyger miles for en tur til New York når de skulle være i Seattle? Du kan være i stand til å logge inn på din ektefelles konto på nettet om deres påloggingsinformasjonen lagres i nettleseren eller passord bank, ellers sjekke e-posten for sin månedlige kontoutskriften.

9. Toll pass historie

Hvis du bruker E-ZPass eller annen toll betalingssystem i bilene dine, sjekk den elektroniske kontoutskriften. Er det uvanlig aktivitet som viser din ektefelle kjøring på New Jersey Turnpike når de’re ment å være på jobb i Westchester?

10. Tidligere destinasjoner i din ektefelle’s navigasjonssystem

Praktisk talt hver nav system—innebygd, bærbar og på telefonen—har en liste over tidligere destinasjoner. Dersom No-Tell Motel av Jersey Turnpike er på det og din ektefelle doesn’t arbeid i business gjestfrihet, som’er et tegn på noe kan være opp.

Oppdatert på 7/21/2015 med nye anbefalinger.

Relaterte innlegg

  • 20 Apps du trenger for bedre Instagram bilder og videoer Instagram kan være et kraftig markedsføringsverktøy når det brukes riktig. Men vanlig mobiltelefon bilder med vintage inspirert filtre kan bare gå så ...

  • Hva er en arbeidsplass konto? Bedrifter, organisasjoner, universiteter og andre arbeidsgivere kan skape en arbeidsplass konto på Windows Phone som gir apps og info som kan gjøre det enklere ...

  • Veedeo App fantastiske egenskaper Veedeo app. Enkel, rask, intuitiv videoredigering lage videoer med Veedeo app er enkel, rask og morsom. Følelsen lat? Last gamle videoer og redigere dem. Opprett utrolig ...

  • Chromechrome debuterte i juli 2013 og det har blitt en av de mest vellykkede Google fysiske produkter noensinne. Enkel å bruke, billig, og kompatibel med alle Android og iOS-enheter, ...

  • How-To Geek Hvordan du enkelt identifisere sangen du hører å gjøre at du har en sang fast i hodet ditt? Visste du lytte til en ny sang, og nå er du nynner det? Har du bare husker noen få ord ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-apps-gjre-bedragere-bruker.php on line 140

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-apps-gjre-bedragere-bruker.php on line 140