Hva apps gjør berømte Viners bruke

'Vine berømte,' denne 15-åringen har 1,4 millioner følgere på nettet

Nash Grier trengte bare 12 minutter på å vinne lojaliteten til 1,4 millioner mennesker.

En 15-åring Davidson Day sophomore, har han skjøt til online berømmelse med Twitter-drevet app som heter Vine, der brukere kan poste seks andre, looping videoer.

Det betyr at hvert steg på veien - han har lagt ut 124 Vines siden april - tok omtrent like lang tid som det tar å lese denne setningen.

Nash er den 26. mest fulgte personen i verden på Vine, ifølge rankzoo. Han har nylig gått Ellen DeGeneres (1,2 millioner tilhengere), og han er 35 plasser foran Miley Cyrus, 60 foran Justin Bieber.

Han får ca 100 000 følgere i uken, så innen du leser dette, kan han ha nådd 1,5 millioner. Han har tilhengere fra Australia til Saudi-Arabia og internasjonale bedrifter er frierføtter ham for merkevarebygging muligheter.

Hvordan får du den oppmerksomheten til en million mennesker med seks sekunder? Mest Viners gjøre komedie, fra one-liners til outlandish personas. Nash gjør litt av alt.

Hans Vines er en blanding av ungdom humor og angst, sang parodier og slapstick. Han beskriver dem som "fengende ting som er ganske vill og gjør folk til å le.

"Originalitet er den største tingen."

Han sier han har en hard tid fathoming en million mennesker ser videoene hans.

"Det stuns bare meg hver gang jeg prøver å tenke på det."

Hva gjør han med seks sekunder?

Han holder en lang liste av ideer - de kommer "vanligvis på sparket" - på sin iPhone. Produksjonen er en annen sak.

Noen tar bare noen minutter: I forrige uke ble han og fire år gamle søster Skylynn sang seks sekunder av Black Eyed Peas ' "Boom Boom Pow" og fikk noen 375000 liker og 300.000 "re-Vines" (andre oppslaget videoen på deres egne feeds). Nash sa videoen tok 2 eller 3 minutter å produsere.

Andre tar timer. I ett, roper han "hagle" for en biltur, så streker, svømmer og skateboards å kreve forsetet. Det tok to timer, siden han gjorde stunts tre ganger før du får det bra.

Kristendommen figurerer blant sine emner, som gjør kattunger. Blant hans mest populære er en video av ham å spørre Skylynn hva som er galt med Amerika. I en tykk Southern twang, svarer hun: «De. Trenge. Jesus. "Nash gir en" Amen! "Another åpner med et klipp fra Katy Perrys« Roar », så viser Nash tviholdt en mjauende kattunge.

Hva apps gjør berømte Viners bruke

Smak varierer også. Han bruker nok av bad humor. Han har gjort noen etniske karikaturer, inkludert en han følte behov for å hashtag med #notaracist og #iloveallpeople.

Ikke alle videoene hans er G-karakter, sa hans far, Chad Grier, som også fotballtrener på Davidson Day, men han tror ikke hans sønn har krysset en grense. "Noen er PG-13, men aldri R."

"Vine-berømte"

Twitter lanserte Vine i januar - senere spesifisere de nedlasting må være 17 (Nash familie vet han bruker app).

Får en million tilhengere er sjeldne: Med mer enn 40 millioner brukere, 48 hittil har rammet en million milepæl. Og disse er ikke A-liste kjendiser. Den eneste personen foran Nash du kanskje har hørt om er Harry Styles, den unge britiske sangeren fra pop bandet One Direction.

Nash egen Vine berømmelse nesten ikke skjedde.

Han lastet ned programmet denne våren, og tok en pause fra alle sosiale medier. Han bare tilbake til Vine for å vise en venn en video av noen rulle sparker noe (han husker ikke hva), deretter begynte å spille rundt.

Han fikk sitt store gjennombrudd i midten av juli, når Tiffiny Semashko, en high school student i Arkansas med ca 300.000 følgere på den tiden, re-Vined hans "De. Trenge. Jesus. "Om tre uker senere, sa han at han hadde 200.000-pluss etterfølgere.

"Det holdt bare blir større og større og større, og bare ikke har stoppet."

Skynd - med tålmodighet

Scott Pacitti, grunnlegger og leder av The Chuckleheads improv trupp i Charlotte, sa det er interessant å se utviklingen av humor.

"Jeg tror den yngre generasjonen er det veldig vanlig for dem å enten se på folk eller være på kamera," sa han, og legger til at populære TV-show som Comedy Centrals "Tosh.0" rutinemessig har hjemmelagde videoer.

Selv om ingen kan definitivt si hva som gjør Nash sine videoer så populære, deres komiske situasjoner - ofte kjedelige øyeblikk eller visuelle ordspill - sammen med deres relevans til unge mennesker og hans ofte kommen-on blå øyne er en del av oppskriften.

Lokal stand-up humoristisk Tom Stover frowns på folks forkortet oppmerksomhet spenn, men gjør nyte morsomme Vines. "De fleste av det opprinnelige. Du definitivt må finne din egen stemme. "

Stover sa lage en perfekt seks andre Vine er ikke lett, fordi det er ingen måte å redigere med app: Det er en one-take-format og feil kan ikke være løst. "Det tar utrolig mye tålmodighet," sa han.

Utover Vine?

Nash holder sin iPhone foran ansiktet hans, treff på opptaksknappen og sier: "Stair-dykking. "

Han og hans bror Hayes, 13, har stappet puter i sine skjorter og bukser og kledde tilfeldige lag av klær, håndklær, selv fotball polstring. "Vanligvis dummere vi ser, jo morsommere er det", sier Nash.

De bevisst om hvordan å hoppe inn i det åpne baby bassenget på toppen av trappen og slå seg ned på en løpende start fra hall rundt hjørnet.

Det er en typisk kveld i Grier husholdningen som Nash utfører en Vine.

Bedrifter, både nasjonalt og internasjonalt, har lagt merke til Nash. Han sa at han får noen e-poster eller telefonsamtaler per dag fra potensielle ledere, folk som ønsker ham til å fremme deres merkevare eller andre ber om tillatelse til bruk av videoene hans.

Hans familie jobber med en advokat for å sortere ut neste trinnene. "Vi er nødt til å sette en stopper for det," sa faren til de stadige forespørsler. "Jeg ønsker Nash å være Nash."

Blant gruppene som har nærmet Nash er Viral Spiral, en London selskap som kobler internasjonale merkevarer, kreative byråer, produksjonsselskaper og utgivere med viral innhold. For eksempel, sa Viral Ben Zola i en e-post, de klarer alt rundt "Charlie Bit Me" YouTube-video, noe som har ført til en web-serien, merchandise og en app.

Og Nash videoene har tiltrukket seg en demografisk at annonsørene er raske til å kapitalisere på.

"Du vil utvilsomt bli un-overrasket over å høre at 'tweeners' representerer et ekstremt kraftig (og) verdifull demografisk å marketeers og annonsører i alle tråder,» skrev Zola.

Nash sa at han er håp for muligheter utover Vine, og han planlegger også å begynne å legge inn lengre videoer på YouTube. Han leser opp på hvordan å redigere videoer nå.

"Han har aldri bringer det opp"

Snakker i farens stuen, er Nash høflig og nesten lavmælte. Han virker begeistret for laging interessante videoer, og mindre pakket opp i mani av det.

Lærer Julie Brown, som har Nash i sin Advanced Place biologi og hedrer zoologi klasser, sier oppmerksomheten har ikke gått til hodet på ham.

"Han har ikke denne enorme ego. Han er veldig selvutslettende, "sa hun. "I klassen, aldri nevner han det, han aldri bringer det opp."

Nash er det mellomste barnet av tre brødre, og hans foreldre sier de tre er i nærheten. Hvis du ser på Nash er Vines, vil du se hans brødre, Will og Hayes. Hayes skyter ofte for Nash, også.

Nash er en perfeksjonist, sier hans mor, Elizabeth Grier-Floyd. Ofte vil han bruke mye tid på en Vine, men vil ikke legge det ut hvis han ikke synes det er bra nok.

Hans nyvunne berømmelse fortsatt overrasker henne.

"Vi er i en restaurant å ha lunsj etter kirken, og to eller tre jentene kommer opp til bordet og si:" Nash, kan vi få et bilde? ", Sier hun og sukket. "I en fotballkamp, ​​40 personer kom fra den andre siden av feltet for å få bilder. Det er vilt. Hvis jeg er på et rødt lys, det er biler vinke på vår bil. "

Utmerket statistikk er i genet pool. I fjor Nash eldre bror, Will, kastet for en nasjonal-rekord 837 yards i en gameas Davidson dagens quarterback, og en nasjonal rekrutterings nettsted priser ham den 25. beste samlede rekrutt i landet. Han nå finner seg å dele rampelyset i Grier huset.

"Jeg er ikke Will bror lenger. Will er min bror, "Nash sier, flirer. "Jeg banet vei for alle middel barn der ute."

Relaterte innlegg

  • Veedeo App fantastiske egenskaper Veedeo app. Enkel, rask, intuitiv videoredigering lage videoer med Veedeo app er enkel, rask og morsom. Følelsen lat? Last gamle videoer og redigere dem. Opprett utrolig ...

  • Apps er fremtiden for vennskap-finding Jen Aprahamian, til venstre, og Olivia juni Poole fra Hey! VINA. Velkommen til fremtiden for vennskap-funn, eller så sier håpefulle app-opprørere. Det er Squad, ...

  • Chromechrome debuterte i juli 2013 og det har blitt en av de mest vellykkede Google fysiske produkter noensinne. Enkel å bruke, billig, og kompatibel med alle Android og iOS-enheter, ...

  • 5 Utmerket iOS Apps for Innspilling og redigering Video Av Emily Pris 2012-05-24 13:09:29 UTC lage en flott video som brukes til å bety å trekke ut et dyrt videokamera og eie din egen video ...

  • 20 Apps du trenger for bedre Instagram bilder og videoer Instagram kan være et kraftig markedsføringsverktøy når det brukes riktig. Men vanlig mobiltelefon bilder med vintage inspirert filtre kan bare gå så ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-apps-gjr-bermte-viners-bruke.php on line 154

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-apps-gjr-bermte-viners-bruke.php on line 154