Hva app store gjør Nokia Lumia 520 bruk

Best Apps for Nokia Lumia 520

Har du en får en ny Windows Phone i din strømpe over peisen eller i en boks under juletreet? Hvis du gjorde, oddsen er det kan ha vært en Nokia Lumia 520. Hvorfor det? Det er bare de mest populære Windows Phone noensinne. Sist vi sjekket, over én av fire Windows Phone-enheter rundt om i verden er Lumia 520. Som er ikke alle som overraskende. Du har en smarttelefon som lett kan kjøpes for under $ 100 off-kontrakt rundt om i verden, er det selger som varmt hvetebrød.

Hva app store gjør Nokia Lumia 520 bruk

Det er derfor vi kommer til å se på de 10 beste apps for Lumia 520. Vi skal fokusere på apps (og spill i morgen) som kjører godt på enheter med 512 MB RAM. Hvilket betyr denne listen også epler til enheter som Lumia 521, Lumia 620, Lumia 720 og andre med bare 512 MB RAM.

Facebook Beta - Beste app for å koble sammen med familie og venner

Ja, jeg setter Facebook Beta forkant av legit versjon av Facebook. Lev livet på kanten og bruke betaversjonen av Facebook for nyere funksjoner og raskere oppdateringer. Enten du liker det eller ikke, Facebook er en juggernaut av et sosialt nettverk. Det har over en milliard brukere, noe som betyr noe sånt som én av sju mennesker på hele planeten har en Facebook-konto. Det er en viktig app og fungerer godt på Lumia 520. Få at Facebook Beta på Windows Phone Store (eller ta tak i vanilje versjonen, aka ikke-beta Facebook).

Bing Vær -Best App for å sjekke været

Det finnes en mengde vær apps i Windows Phone Store. Du virkelig ikke kan gå galt med noen av dem. Men vi liker Bing og anbefaler det som et flott vær app for å laste ned med en gang. Det er gratis, har ingen annonser og et rent grensesnitt. Hva mer kan du ønske deg av en vær-app? Grab den i Windows Phone Store.

Hva skjer - Beste app for å kommunisere

Akkurat nå har WhatsApp over 400 millioner månedlige aktive brukere. Disse brukerne sende 16 milliarder meldinger og 500 millioner bilder per dag på WhatsApp. Disse tallene er oppsiktsvekkende, og det er derfor WhatsApp er en må-ha app for din Lumia 520. Odds er, noen du kjenner foretrekker å bruke plattformen til å kontakte deg. Den app for Windows Phone har hatt en flom av oppdateringer i de siste ukene, og legger til både stabilitet og funksjoner. Grab den i Windows Phone Store.

Hva app store gjør Nokia Lumia 520 bruk

Nokia MixRadio - Beste app for din neste dansefest

Det er mye musikk apps tilgjengelig for Windows Phone. Vi er store fans av Xbox Music, Songza, Pandora og andre. Dessverre, på grunn av lokale lover og musikk lisensiering, disse programmene er ikke nødvendigvis tilgjengelig i alle regioner at Lumia 520 er. Ingen musikk tjenesten er perfekt når det gjelder tilgjengeligheten rundt om i verden, men Nokia MixRadio kommer ganske nær, og ser ut til å være tilgjengelig i de fleste steder. Tilgjengelighet til side, det er bare en stor musikk-plattformen. Vi er store fans av mikser som er opprettet av ekte mennesker og ikke noen datamaskin algoritme. Programmet er en blanding av gratis funksjoner og en rimelig abonnement ($ 4,99 per måned). Grab den i Windows Phone Store.

HER Maps - Beste app for å aldri gå seg vill

Smarttelefoner er fantastiske enheter, mest fordi de kombinerer egenskapene og funksjonene til flere enheter til én. Du kan la GPS-navigator til rette på grunn HERE Maps på Windows Phone. Odds er du allerede har HER Maps lastet opp på Lumia 520, men det er alltid verdt å fremheve fordi det er så bra og det er gratis. HER Maps lar deg lagre på data ved å laste ned kart for frakoblet bruk. Du vil aldri gå seg vill så lenge du har her Maps på din Lumia 520. Grab den i Windows Phone Store.

myTube - Beste app for å se på YouTube

Den "offisielle" YouTube-appen på Windows Phone suger. Det er hele basketak mellom Google og Microsoft på problemet, men det spiller ingen rolle så mye siden vi har myTube på Windows Phone. Det er den beste måten å bruke YouTube på Windows Phone og fungerer bra på Lumia 520. Logg inn med kontoen din, og du får tilgang til dine abonnementer, favoritter og mer. Grensesnittet er ganske snazzy og det er tonnevis av funksjoner som gjør dette til et flott YouTube-app. Grab myTube fra Windows Phone Store.

Wikipedia - Beste app for å slukke tørsten etter kunnskap

Du har sannsynligvis slo opp Wikipedia et par ganger om dagen hvis du er som oss. Heldigvis har vi en fantastisk Wikipedia-app på Windows Phone fra Rudy Huyn. Det kalles, vente på det, Wikipedia og har velsignelser Wikimedia Foundation (organisasjon bak Wikipedia). Applikasjonen av Rudy viser av Windows Phone designspråk med glans og ytelse er solid. Det er den beste måten å få Wikipedia på Windows Phone. Som er grunnen til at du bør få det for deg Lumia 520 fra Windows Phone Store.

Veve - Beste app å være kongen av nyheter

Utenfor tech sannsynligvis har du noen andre hobbyer og interesser riktige? Det finnes ingen bedre måte å holde seg på toppen av dine favoritt nyhetssider og blogger enn med Weave for Windows Phone. Programmet ble nettopp oppdatert for å dra nytte av deres in-house Weave Cloud Services som gjør at feeds, favoritter og flere skal synkroniseres på tvers Weave på Windows Phone og Windows 8. Det er også en web-versjon av Weave kommer, så vil du aldri bli uten nyheter. Weave er gratis tilgjengelig på Windows Phone, men du kan også bla opp og få reklamefri versjon for $ 9.99. Grip Weave gratis i Windows Phone Store.

Nokia Kamera Beta - Beste app for fotografering

Lumia 520 er ikke kjent for å produsere fremragende bilder. Mest fordi det har en relativt kjedelig sensor, er det en budsjettvennlig telefon likevel. Det betyr ikke at du bør ikke presse grensene for hva som er mulig med den. For å gjøre det, vil du ønsker Nokia Kamera Beta. Programmet er mer eller mindre som den vanlige versjonen av Nokia kamera, bortsett fra ikke begrenset til high-end Lumia-er med Pureview-teknologi. For å få de samme funksjonene og fine grad av kontroll over kameraet på Lumia 520 gjør at du hente Nokia Kamera beta i Windows Phone Store.

6tag - Beste måten å Instagram

Jada, det er endelig en offisiell Instagram-klient for Windows Phone, men det kommer ikke i nærheten av ytelse og funksjoner som finnes i 6tag. Programmet ble nylig oppdatert til versjon 3.0 og bringer støtte for den nyeste funksjonen på bilder sosiale nettverk, Instagram Direct. Det er en funksjon du kan ikke engang komme i den offisielle versjonen på Windows Phone. Det er gratis og tilgjengelig i Windows Phone Store.

(Bonus) WPCentral - Beste måten å få lære om flere apps for din Lumia 520

OK, tid for en skamløs plugg. Du bør nok få vår app (WPCentral) for Windows Phone for enkelt å lære, oppdage, og laste ned nye apps for din Lumia 520. Vi søker markere nye apps, store oppdateringer og mer. Vår app for Windows Phone er lett det beste portal for å bo side om side på nyhetene og happenings på plattformen. Det er gratis, men du kan betale for å låse opp noen ekstra funksjoner. Det er også en ny oppdatering ute akkurat nå hvor Jay virkelig overgikk seg selv med nye funksjoner og feilrettinger. Plukk den opp i Windows Phone Store.

Og det du har det. De beste apps for din Lumia 520 (eller en hvilken som helst 512 MB enhet egentlig). Selvfølgelig dine meninger om hva apps er et må-ha for din Lumia 520 kan avvike fra våre, som er der kommentarene nedenfor kommer inn. Gynge en Lumia 520? Lyd av under med noen av dine favoritt apps. Ikke bekymre deg for spill, siden disse skal vi i morgen. For nå er dette alt om apps.

Relaterte innlegg

  • Installere og bruke programmer fra Windows Phone Store Lyst til å laste ned nye programmer fra Windows Phone Store? Det er enkelt, men husk at du må sette opp mobiltelefonen for Internett og aktivere ...

  • Hvordan kom jeg fikse min Nokia Lumia 920 Gear og Blank Screen Issue Min Nokia Lumia 920 har vært en stor enhet siden jeg kjøpte den i november i fjor. Men det begynte å oppføre seg dårlig litt i det siste. Det første ...

  • Descargar WhatsApp para Nokia Lumia 710 en esta oportunidad podrás Descargar WhatsApp para Nokia Lumia 710. el Servicio de mensajería instantánea numero uno en el mundo que ya HA suplantado en ...

  • Nokia Lumia 620 Pris i Pakistan Nokia Lumia 620 gjennomgang Nokia Lumia 620 er en lovende Windows smarttelefon, forventet å være ute for internasjonal handel rett etter nyttårsaften. Laget med...

  • Beste Musikk apps for storskjerm Microsoft Lumia 640 XL Nokia Lumia 800 er godt utstyrt for musikkelskere blant oss, men en funksjon du kan være kløe for er evnen til å lagre og ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-app-store-gjr-nokia-lumia-520-bruk.php on line 129

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-app-store-gjr-nokia-lumia-520-bruk.php on line 129