Hva app kan jeg laste ned for å se gratis filmer på min ipad

Hvordan se filmer på iPad gratis: hvor du finner spillefilmer på nettet for iOS-enheter

Oppdag hvordan du kan se filmer i full lengde på iPad gratis. Vår guide til å se filmer på iPad uten å betale en krone har all den informasjonen du trenger.

Hvordan se filmer gratis på iPad.

IPad er en stor enhet for å se filmer og helaftens spillefilmer. Gå på kino kan være dyrt, og mange folk spør oss hvordan vi kan se de nyeste vipper gratis.

I denne funksjonen skal vi utvide filmtitting horisonter. Så få litt popcorn og oppdage de beste måtene å se de nyeste helaftens filmer gratis.

Se filmer på iPad gratis med App Store Apps

Det er et utvalg av streaming tjenester opererer lovlig på App Store. Generelt har de noen eldre klassikere, sammen med noen få reklame. Selv om du ikke kommer til å få de nyeste storfilmene på kino her. Disse er gode apps for å se gratis filmer på din iPad:

 • Popcornflix. Dette er en flott app til å begynne med. Popcornflix serverer masse gratis filmer. Den gratis filmer på tilbudet har en tendens til å være laget for TV stil filmer, men det er noen klassikere som Austin Powers. Det tjener opp annonser mellom filmer.
 • Guide OV. Dette har også en rekke filmer. Det ser ut til å ha et bredt spekter, selv om vi slet med å finne noe vi hadde hørt om. Det synes å ha massevis av filmer som er nesten som de du kjenner: "An Ant Life" og "Deadly Attraction".
 • BBC iPlayer. Ikke glem å sjekke BBC iPlayer for filmer. BBC har begynt å sikre rettighetene for streaming av filmer. Så klikker du på kategorier gt; Filmer å se alle filmene.
 • Crackle. Dette har en mye bedre utvalg av filmer. De er ikke de nyeste hits men, Crackle, har store hitters. Vi fant filmer som Frykt og avsky i Las Vegas og American Graffiti. Dessverre app ikke er tilgjengelig på det britiske App Store. Men hvis du har en amerikansk App Store-konto kan du bruke en app som Hola å få det fungerer i Storbritannia.

Ikke glem å sjekke ut filmdelen i BBC iPlayer

Se filmer gratis på iPad med YouTube

YouTube er et massivt undervurdert tjeneste for å se filmer i full lengde. De fleste mennesker ikke alltid er klar over at det er helaftens filmer på YouTube.

Personer med registrerte kontoer kan laste opp filmer som er lengre enn 15 minutter, og YouTube vil streame opptil 11 timer med video fra en enkelt fil.

Utfordringen med å se filmer på YouTube er å finne skikkelige filmer å se blant all støyen av korte videoklipp. Også noen mennesker laste opp videoer som de ikke eier rettighetene til. De nyeste filmene er vanligvis tatt ned innen et par dager.

Hvis du ønsker å se en film. Åpne YouTube og søk etter det - du vil bli overrasket over hvor ofte du finner det du leter etter.

Browsing YouTube er litt av et mareritt skjønt. Men alt er ikke tapt. Reddit har en stor sub kalt / r / fullmoviesonyoutube. Hvis du sortere det av Top og forrige uke vil du finne mange gode filmer på YouTube for å se på.

Se filmer på iPad gratis: ta ut en gratis prøveversjon

Et annet godt alternativ, i hvert fall for en kort stund, er å ta ut en gratis prøveversjon. Du kan få en gratis prøveperiode (vanligvis en måned) av de fleste filmstreamingtjenester. Du må registrere deg, men hvis du avbryter (vanligvis innen 30 dager) kan du gå videre for gratis. Ved å gå fra én tjeneste til en annen kan du få et par måneder gratis:

 • Netflix. Trolig det største navnet i online streaming. £5,99 per måned med en 30-dagers gratis prøveversjon.
 • Amazon Prime Instant Video. £5,99 per måned (eller £79 per år sammen med Amazon One-Day levering). En måned gratis prøveversjon.
 • Nå TV med Sky Movies. Litt dyrere, i £9,99 per måned, men den 30-dagers gratis prøveversjon er verdt å ta ut. Sky sier det har 16 nye premierer hver måned, og det er noen store hitters her.
Hva app kan jeg laste ned for å se gratis filmer på min ipad

Hvis du planlegger å ta ut et abonnement med intensjon om å kansellere før du belastes, husk at det er 30-dagers prøveversjoner: ikke en måned. Grunnen til at de tilbyr en 30-dagers gratis prøveversjon er slik at folk tror det er en måned og får ladet på den 31. dagen. Telle opp 29 dager, og angi en påminnelse i kalenderen for å avbryte tjenesten.

Se filmer på nettet gratis med Sky og Virgin Media

Hvis du har en Sky TV eller Virgin Media tjenesten kan du se på filmer og TV-programmer fra Sky eller Virgin konto på iPad. Både Sky og Virgin har programmer tilgjengelig på App Store. Søk etter disse programmene:

 • Sky Go
 • Virgin TV hvor som helst

Hvis du allerede er abonnent på disse TV-tjenester kan du se filmer og TV-programmer, på iPad gratis.

Relaterte innlegg

 • Blinkbox lansert sin Android tablett app snart to år siden, og har siden lagt Chrome støtte på tvers av sine mobilprodukter. Mens både iPad og Android-versjoner lar deg se filmer ...

 • Best iPad Apps til å se filmer, videoer og TV-serier Foruten å surfe på nettet, er iPad mest brukte for å se filmer, TV-programmer og andre videoer. Tro mot sitt mål, har iPad viste seg ...

 • Stream filmer til TV-en din fra din Android smarttelefonen for når smarttelefonen skjermen bare er ikke stor nok for en episk film Mange av oss nå rippe og lagre våre favoritt videoer og filmer på ...

 • Showbox For iPhone Last ned | Se filmer på iPhone 18 juni 2015 Showbox (Movie Box) For iPhone: Hvis du søker å finne et innlegg på å se filmer på Showbox så er du på riktig ...

 • Hvordan du laster ned filmer til iPad uten iTunes: hvordan du legger ustøttede filmformater til iPad iPad har blitt en stor reisefølge med spill å spille og en flott utstilling for å se på ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-app-kan-jeg-laste-ned-for-se-gratis-filmer-p.php on line 141

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-app-kan-jeg-laste-ned-for-se-gratis-filmer-p.php on line 141