Hva app kan jeg bruke til å laste ned YouTube-videoer til min ipad

Hvordan laste ned YouTube-videoer til iPad iPhone: Se YouTube offline på iPad eller iPhone med gratis, lett-å-bruke apps

Hvis du ønsker å laste ned en YouTube-video for å se offline på din iPad eller iPhone, så har du kommet til rett sted! Her viser vi deg hvordan.

Laste ned en YouTube-video til din iPad eller iPhone er faktisk ganske lett når du vet hvordan, og det er noe vi vet at mange av iPad og iPhone-brukere er ute etter å finne ut hvordan du gjør, slik at de kan se YouTube videoer offline når det er ingen tilgang til en internett-tilkobling. Dessuten er det utrolig irriterende når noe godt blir fjernet fra YouTube, og laste det er en måte å holde den. Her er hvordan du laster ned YouTube-videoer til din iPad eller iPhone, og det beste er at det er gratis.

Hva app kan jeg bruke til å laste ned YouTube-videoer til min ipad

Laste ned videoer ikke er offisielt godkjent av YouTube selv, men et punkt å huske på før du begynner, men hvis du er uaffisert av dette vil du finne flere tredjeparts applikasjoner som vil gjerne hjelpe til. Det er verdt å lese delen på slutten av denne opplæringen om juridiske spørsmål, likevel.

Last ned YouTube-videoer til iPad & iPhone: Velg en app

Verken iOS 8 Safari-nettleser (hvis du surfer på nettstedet YouTube) eller Googles egen YouTube-app tilbyr en måte å laste ned YouTube-videoer og lagre dem på iPad eller iPhone lagring. For å oppnå dette, er en tur til iOS App Store i orden.

Søke etter "videooverførte 'vil gi flere apps, men i denne opplæringen vil vi ved hjelp av gratis Video Downloader Lite Super – VDownload.

Mens mange av de apps tilby gratis versjoner, de fleste av dem festpyntet med reklame og pop-up meldinger oppfordrer deg til å oppgradere til Premium-utgaven. Du vil sannsynligvis bli vant til dem etter en stund, men hvis du planlegger å bruke app mye, tilbakelevering £2,99 det koster for den betalte versjonen er en rask og rimelig smertefri løsning.

På grunn av den litt lyssky karakter av å laste ned fra YouTube, er det ikke uvanlig å se slike programmer blir fjernet fra App Store, eller plutselig ha sine nedlasting funksjoner innskrenkes. Vi har hatt flere apps slutte å jobbe i løpet av årene, og det er noe du trenger å faktor i Hvis du ønsker å bygge en offline YouTube bibliotek. Det er aldri vanskelig å finne et alternativ, men å betale for flere versjoner kan føles som et lotteri til tider.

Hva app kan jeg bruke til å laste ned YouTube-videoer til min ipad

Heldigvis video lastet ned – VDownload app fortsatt fungerer, i hvert fall for nå. Det er den oransje ikonet du kan se øverst til venstre i skjermbildet ovenfor – du vil legge merke til at de fleste av apps har samme navn bortsett fra noen få ord etter dashbordet, så sørg for at du får den riktige.

Last ned YouTube-videoer til iPad & iPhone: Velg en video

Start opp VDownload app ved å trykke på ikonet som dukket opp på Hjem-skjermen når du lastet den ned fra App Store. Grensesnittet ser ganske bart når det først laster opp, og du bør få tilgang til en nettleser til å begynne med, sammen med ikoner nederst for å ta deg til nedlastinger (noe aktivt nedlasting), filer (tidligere nedlastede filer), spillelister og innstillinger .

For å komme i gang, må du sørge for at ikonet for webleser er valgt, så trykk på den grå linjen øverst på siden. Nå skriver inn URL for YouTube (youtube), og du vil bli tatt direkte til video wonderland.

Søk etter noe du ønsker å laste ned, så vil du enten bli bedt med en meny i starten som har ned på toppen. Hvis du ikke ser menyen, trykker du på og holder i midten av videoruten og meny vises. Velg Last ned alternativet, gi filen et navn, trykker du lagre, og videoen vil starte nedlastingen. Når den er ferdig, vil du være i stand til å se videoen frakoblet fra filer delen av programmet.

Hva app kan jeg bruke til å laste ned YouTube-videoer til min ipad

Last ned YouTube-videoer til iPad & iPhone: Watch reddet videoer

Hvis du vil se en av videoene du har lagret, trykker du bare på Filer-ikonet, og du’vil bli presentert med en liste over alle nedlastinger for tiden i biblioteket. Du kan også sortere dem i spillelister ved å trykke på informasjonsikonet helt til høyre for hver video.

Last ned YouTube-videoer til iPad & iPhone: Er det lovlig å laste ned YouTube-videoer?

Det er veldig enkelt å laste ned videoer til iPad eller iPhone, men husk at det er lovlig – og moralsk – litt lyssky. For en start, har folk som skaper videoer i YouTube (som inkluderer Macworld, forresten) jobbet hardt på sine videoer og har rett til å plassere reklame på dem for å tjene litt penger. Ved å laste ned video og se det på en tredjeparts app (med app maker reklame, i stedet for YouTubes) du hindre Google og video skaperen fra profitterer sitt arbeid.

Og selvsagt du absolutt ikke må forsøke å tjene noen videoer du laster ned som du ikke eier opphavsretten – Dette er kun for personlig bruk. For mer diskusjon om dette problemet, kan du se: "Er det lovlig å laste ned YouTube-videoer? '.

Våre mest populære iPhone-tutorials:

Relaterte innlegg

  • Hvordan se filmer på din iPad gratis: hvor du finner spillefilmer på nettet for iOS-enheter oppdage hvordan du kan se filmer i full lengde på iPad gratis. Vår guide til å se filmer ...

  • Hvorfor er videoene på YouTube Blurry Forvrengt på Min Windows Vista datamaskin? Endre Løsning Hvis alle videoene på YouTube ser uskarpe, men kontrollene under videoene vises normalt, ...

  • Hvordan laste ned Facebook videoer på Android Pretty innlegg Vurderer Facebook som den største sosiale nettverk på WWW plattform, og Android som den siste mani blant mobilbrukere, er det også ...

  • IPad. Lyst å se det på PC uten å koble den 29 juni 2014 jeg ta et bilde på min ipad med den koblet til min PC, ønsker å se det på min PC uten disconnecting.I bruke min ipad som et kamera ...

  • Hvordan du laster ned filmer til iPad uten iTunes: hvordan du legger ustøttede filmformater til iPad iPad har blitt en stor reisefølge med spill å spille og en flott utstilling for å se på ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-app-kan-jeg-bruke-til-laste-ned-youtube.php on line 121

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-app-kan-jeg-bruke-til-laste-ned-youtube.php on line 121