Hva app kan jeg bruke til å laste ned gratis musikk på telefonen min

7 Gratis nedlasting av musikk Apps for Android Phone 2016

Det finnes flere gratis musikk laste ned programmer for Android mobiltelefoner som er dop og svært effektiv. Nedlasting av musikk med disse programmene synes å være et foretrukket alternativ til online streaming spesielt når du er frakoblet. Det kan være at du foretrekker gratis nedlastinger, må jeg fortelle deg at det er ingen skam i det, i så mye som det er lovlig.

Du kan laste ned nedenfor apps fra Google Play-butikken. De er brukervennlig og du kan begynne å bruke dem med en gang. Noen krever registrering som er helt gratis og kan gjøres i løpet av sekunder. Nyt gratis nedlasting av musikk apps 2015-2016 for din Android telefon.

Følgende programmer er de beste apps for gratis (lovlig) nedlasting av musikk for de som bruker Android-enheter, og de er som følger i tilfeldig rekkefølge:

1. 4shared Music: 4shared musikk har over 6 millioner gratis spor for nedlasting i sitt bibliotek. 4share android app kan lastes ned fra Google Play, og kan brukes til å søke den enorme database med musikkfiler. Dette programmet lar deg laste ned så mange favorittlåtene er i MP3-format eller et annet filformat du kanskje foretrekke. Når du laster ned, blir filen lagt til 4shared sky mappe som også kan inneholde andre filer du kanskje vil legge til, og du kan begynne å nyte musikken offline. 4shared app er svært nyttig i å søke ut låter fra klassiske og nye artister.

2. Rhapsody: Blant de topp rangering gratis nedlasting av musikk apps for Android-telefon er Rhapsody. Med Rhapsody, kan du laste ned millioner av sanger offline gratis. Den gratis app har flere funksjoner som lyd EQ, sleep timer, lyd av høy kvalitet, sang radio, artist videoer og så videre. Med Rhapsody, kan du bygge din egen spilleliste og legge opp dine favorittsanger for hvert humør. Du kan også spille av sanger basert på artist eller sang. Du kan også bruke programmet til å streame musikk på nettet eller for å lage din personlige lydspor.

3. Gtunes (fjernet fra Google play): Dette er den nye versjonen av en gammel musikk last ned app kjenner som Gtunes nedlasting av musikk. Ingenting forandret seg med navnet men app virkelig endret for bedre. Det er ganske raskere nedlasting enn de fleste gratis android nedlasting av musikk apps. Det er gratis som sagt, og ikke forstyrre brukerne med annonser. Med Gtunes, kan du lytte til alle låtene du ønsker, og fritt laste ned låter i batch eller singel. Den lar deg laste ned direkte til din android mobiltelefon minne plass.

4. MP3 Music Downloader: MP3-overførte er en fantastisk MP3 musikk overførte akkurat som navnet gjelder, som lar brukeren til å laste ned sanger fra offentlige nettsteder. Den gode ting om dette programmet er at det er kommer med en rekke tankene blåser funksjoner som sang forhåndsvisning før du laster ned, lyrisk viewer, kunstnere, sang og album, lyd equalizer for lyd kontroll, sleep timer, berører funksjoner for å hoppe, rask tilbakespoling , fremover, gjenta og shuffle. Det er definitivt en av de beste.

5. Google Play Musikk: Google har vært en grense på flere web-baserte innovasjoner og musikk gratis nedlasting av musikk er en av dem. Dette er en type musikk markedsføring medium for Google, men den gode tingen er at dette programmet gjør det mulig for gratis MP3 nedlastinger på Android-enheter. Når du bruker Google spille musikk i tid, vil du komme til å foretrekke det fremfor andre apps på grunn av sine anbefalinger og modifisering for å gjøre opplevelsen bedre.

6. Omega MP3 nedlasting (ikke lenger tilgjengelig): Denne applikasjonen er veldig unikt sammenlignet med andre gratis laste ned programmer for Android-enheter. Den har to alternativer for hver enkelt bruker, dens enten du laster ned sangen til telefonen eller spille den fra bakgrunnen. Søke etter musikk med dette programmet er mye enklere, ved at den har et søkealternativ på menylinjen. Med en god 3G, 4G eller Wi-Fi-nettverk, er du god for et nytt nivå av gratis musikk nedlasting erfaring. Derfor dette gratis nedlasting av musikk app for Android-telefon fortjener en sjanse.

Hva app kan jeg bruke til å laste ned gratis musikk på telefonen min

7. RockMyRun: Hvis du noen gang ønsker å vite hva en perfekt gratis nedlasting av musikk apps for Android-telefon er, så må du laste ned dette programmet. Dette programmet som antas å være favoritt for treningsprogrammer har flere interessante funksjoner. Funksjoner som tilpasset bygget DJ mix, offline avspilling og enkel cache det, har gjort det en av de beste app for nedlasting av musikk på Android-enheter. Med myBeat funksjonen, kan du endre melodi som passer deg nåværende humør, setter BPM å matche med ditt hjerte slå sats eller selv sette spillelisten til å vare gjennom treningsøkten.

Med alle disse programmene, kan du enkelt laste ned favorittlåtene dine i løpet av minutter, og kommer til å lytte til låtene dine offline på din Android-telefon eller enheter. Det er andre gode gratis nedlasting av musikk apps for Android-telefoner som tjener samme formål som de vi har nevnt. Noen av dem er: Spotify, Palco MP3, Anghami, Buzzinga, Pandora, Musikk Maniac, Tunee Musikk, Copyleft musikk etc. Alle disse programmene har sine egne spesielle egenskaper, og er veldig bra som en gratis android musikk app.

Relaterte innlegg

  • Whatsapp Blackberry I denne avanserte teknologiske verden, mange nyeste mobile applikasjoner som spiller en ekstraordinær rolle i alle menneskers liv. Rundt om i verden, ingen kan bare gå med ...

  • Last ned WhatsApp for Nokia E5 WhatsApp for Nokia E5 er programmet som ikke kan gå glipp av på en mobiltelefon som Nokia E5 er designet for folk som trenger å alltid holde kontakten med venner, ...

  • Så du trenger al informasjon om WhatsApp ned for Nokia C5? Sjekk det ut nedenfor! Hvis du ser etter en messaging app er det praktisk talt tusen Apps. WhatsApp hevder å være best. Hvorfor?...

  • WhatsApp For Nokia S40 Whatsapp er en svært populær meldingstjeneste som nylig ble kjøpt opp av Facebook. Den lar deg poste statusoppdateringer, bilder, videoer og din posisjon som alle er ...

  • Juegos para Movil Bb 8520 gratis videosamtale på Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Juegos para Movil Bb 8520 31223 (36339 votos) + - Jeg bruker Juegos para Movil Bb 8520, gamle modellen android 3,0 ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-app-kan-jeg-bruke-til-laste-ned-gratis-musikk.php on line 114

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-app-kan-jeg-bruke-til-laste-ned-gratis-musikk.php on line 114