Hva app kan endre tastaturet farge

iDownloadBlog

25 mars 2014 ↔ 16 kommentarer

Hvordan legge til en farge tastatur til iOS 7

Jeff Benjamin

Noen ganger du bare ønsker å slå opp utseendet på ting, og det er det Color Keyboard for iOS 7 kan du gjøre. Som du kanskje har forestilt seg, Color Keyboard er ikke nytt for jailbreak scenen. Det er en tweak som har vært tilgjengelig for mindre firmware, men ble nylig oppdatert til å samarbeide med iOS 7.

Hva app kan endre tastaturet farge

oppdatering: med utgivelsen av iOS 8, Apple tillater nå tredjeparts tastaturer i App Store. Hvis du leter etter et annet tastatur for din iPhone eller iPad, sørg for å sjekke ut vår liste over iOS 8 tastaturer.

Hvis du har brukt Color Keyboard i det siste, så vil du være intimt kjent med innholdet i iOS 7-versjonen av tweak. Hvis du ønsker å endre opp utseendet på tastaturet, deretter Color Keyboard for iOS 7 er en av de beste tilpasninger som du kan bruke. Ta en titt på innsiden som vi i dybden Color Keyboard for iOS 7 er funksjon-set på video.

Når du har installert tweak, må du gå inn i sine preferanser som finnes i aksje Innstillinger-appen. Etter inn preferanser, vil du se flere paneler knyttet til de ulike fasetter av Color Keyboard. På toppen av preferansene ligger en kill-bryter. Dette gjør at du enkelt kan deaktivere eller aktivere tweak, men pass på, en respring er nødvendig på alle endringer.

Under kill-bryteren er et panel som lar deg velge temaer og et panel som lar brukerne tilpasse bakgrunn. Den temaer panelet inneholder en anstendig porsjon forhåndskonfigurerte temaer for gjennomlesing. Du finner tastaturer som Black-Original, Pink Nude, iMatte, og til tider, flere kombinasjoner av hver. Det finnes ikke massevis av innebygde temaer, men det er mer enn nok til å få en ny bruker i gang.

Hver av de inkluderte temaer har en blå "i" indikator som lar deg samle mer informasjon om temaet. Den info-delen kan du vise informasjon om skaperen og vise en forhåndsvisning av hvordan tastaturet ser med temaet brukt.

Under tema panelet ligger en del som lar brukerne tilpasse tastatur bakgrunn. Som standard finner du bare noen få bakgrunn tilgjengelig her, og jeg må innrømme, de er alle ganske forferdelig ute. For eksempel, sjekk ut den stygge rosa tekke mønster over. At ting er skrekkelig, og jeg kan bare ikke bryte hodet mitt rundt hvorfor utbygger ville inkludere en slik frastøtende stykke arbeid inne hans tweak. Heldigvis kan du sette din egen bakgrunn hvis du velger å gjøre det, men jeg tror du ville være bedre å bare forlate den egendefinerte bakgrunner deaktivert helt.

Hva app kan endre tastaturet farge

Når du gjør noen endringer eller velge et nytt tema, må du gå tilbake Color Keyboard hovedsiden, og trykk på Lagre-knappen øverst i høyre hjørne av sine preferanser. Du vil da bli bedt om å respring enheten. Etter respringing, påberope tastaturet, og du bør se endringene.

Det siste panelet som du finner på innsiden av Color Keyboard preferanse er et tema galleriet. Dette galleriet kan du se noen av tredjeparts temaer tilgjengelig for Color Keyboard. Noen ganger vil du bli gitt en nedlastingslenke, og i andre tilfeller du får beskjed om hvor du finner de tema på Cydia. Galleriet funksjonen er et greit add-on, men det føles litt kastet sammen og stresset.

Totalt, tror jeg at Color Keyboard er et solid jailbreak tweak, men den mangler den nødvendige polish å gjøre det skinne. Det er en av de bedre måter å tilpasse tastaturet på iOS, bare ikke forvente noe i nærheten av nivået på polsk som du finner i elite tweaks som Auxo eller ProWidgets.

Hva app kan endre tastaturet farge

Hvis du ønsker å prøve ColorKeyboard, deretter våge over til Cydia er BigBoss repo og laste den ned i dag for $ 1.99. Når du gjør det, høres ut i kommentarfeltet nedenfor med dine tanker og meninger.

Relaterte innlegg

  • 4 måter å gjøre Forankret Android Phone kjøre raskere går så vi 5 nyttige måter der en bruker kan få fart på sin ikke-rotfestet Android-telefon. Som vi allerede nevnt at en rotfestet Android ...

  • Hva gjør du når du Break Your Phone tirsdag 19 mars, 2013 av Caitlin Corsetti Over helgen, brøt jeg telefonen min. Og etter brøt telefonen min jeg mener jeg knust den inn nesten ikke-eksistens til ...

  • 20 Creative Apps for iPhone ved Natasha Wescoat 2009-08-29 06:53:38 UTC Vi vet alle at iPhone gjør mye mer enn bare å ringe vennene dine. Som en applikasjonsplattform, har iPhone ...

  • Ny app gir bildene et kaleidoskop speil effekt Anmeldt A screencap fra Mirrorgram for iOS En screencap fra Mirrorgram for iOS mindre Hvis du noensinne har ønsket kaleidoskop-stil speileffekter ...

  • Computer tekst symboler Hjerte tekst symbols❣ jeg kan satse du har sett # X2665; Hjertesymbolet mange ganger før på Facebook og Youtube. Det er også mange andre hjerte symboler du sannsynligvis ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-app-kan-endre-tastaturet-farge.php on line 118

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-app-kan-endre-tastaturet-farge.php on line 118