App typer hva du snakker

Snakk å skrive på iPhone Med Stemme til Apps

Annonse

I dag vil vi gjennomgå et program som heter som "Stemme til Apps - Stemme til meldinger, e-post, Facebook og Twitter", som vil hjelpe deg å tale å skrive på iphone med det meste av programmet, for å sende SMS eller oppdatere Facebook-statusen din eller Twitter Tweet ved bare å gi en verbal kommando. Det beste er at nøyaktigheten er eksepsjonelle. Det vil oversette din kommando i ord uten å gjøre en eneste feil. Nå når Siri er det i iPhone 4S, kan søknad som disse tiltrekke mange av iPhone 4 brukere og nå vil vi fortelle deg at hvordan dette programmet fungerer.

App typer hva du snakker

Som du kan se fra skjermbildet som du er nødt til å velge språket du snakker, og da dette programmet vil fortsette for opptak kommando. Som du kan se er det tre typer av engelsk språk, så velger du språket som per din aksent som effektiviteten av programmet for det meste avhenger av nøyaktig språkvalg. Dette programmet er veldig enkel å bruke, nå må du trykke på den røde knappen tilgjengelig i midten av mike nevnt i skjermbildet nedenfor.

Når du trykker på den røde knappen, vente en stund før det viser meldingen "Start Recording" vises over i øyeblikksbildet som er nevnt nedenfor. Når du ser den samme skjermen på telefonen starte opptaket meldingen, når vil anbefale at du ikke bør gå for lange setninger, vil det være best for meldingen er bare på 8 til 10 ord.

Som når du spiller inn meldingen, vil det ta litt tid å behandle at opptaket for å skape den inn tekst, hvis meldingen blir lenge så tar det lengre tid å behandle at opptak som sikkert reduserer effektiviteten, så prøv å holde meldingene dine kort. Etter behandlingen av opptaket vil det vise viss mulighet som nevnt i snapshot nedenfor.

Nå kan du velge noen av disse, her valgte jeg alternativet som SMS eller iMessage. Nå vil det skrive en ny melding med noen mottakere og da vil du se meldingen nevnt i skjermbildet nedenfor. Det er det. De beste 2 funksjonene om dette programmet er at det egentlig veldig enkelt å bruke og det er veldig effektivt.

App Krav : Kompatibel med iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (tredje generasjon), iPod touch (4. generasjon) og iPad.Requires iOS 4.0 eller nyere.

Vår vurdering: 4/5 | Pris: 1.99 $ | Besøk Apple Store Link Å installere denne appen

[Dette programmet kommer for Android - Ja, Last lignende app for Android herfra]

Talk To Skriv Apps Plus Google Docs tilbyr enormt potensial

For meg er "Snakk Skriv inn det" Google (NASDAQ: GOOG) Søknaden har ingen grenser for hva det kan brukes til i fremtiden - tenk oppgaveskriving uten å måtte skrive dem opp. Bare trylle frem en idé i tykk noggin og snakke det til Tejji App. Presto, du har forandret deg fra en babling beruset til en uoppdaget romanforfatter!

Google Docs er allerede en svært overbevisende måte å skrive artikler, blogginnlegg, osv uten å måtte installere noe programvare på datamaskinen. Cloud computing tjenester kan du i utgangspunktet bruke en online versjon av ord på mange nettsider, og med tillegg av en tale å skrive system når det kombineres med cloud computing kan du se forfattere kommer inn i maktkampen som kan skrive 10 til 20 sider per dag av godt materiale. Disse fremskritt i skriftlig yrke samt fremskritt skjer på boken distribusjonssiden bety at skyen opprettet, tale-til-dokument artikler og romaner kan skrives ekstremt effektivt over en mye kortere periode.

Sikkert, Apple (NASDAQ: AAPL) kommer ut med det samme - veldig snart vil du se forfattere som skriver romaner på stranden ved ganske enkelt å snakke inn sine mobiltelefoner som de pleide å gjøre med båndopptakere. (Tror Hunter S. Thompson sitter på en bar å skrive en roman ved ganske enkelt å snakke inn i sin celle). Dette kan revolusjonere hele journalistikk, blogging og forlagsindustrien fordi forfatterne vil være i stand til å øke produktiviteten. Skrive på en datamaskin er repeterende, fører til repeterende bevegelser problemer, og er måten mindre moro enn å snakke i mobiltelefonen på en lokal park eller på fiskebåt.

Spørsmålet er når, ikke hvis, Google vil velge å dominere plassen som dragen nå eier. Dragen er den mest solgte programvare som lar deg snakke i datamaskinen til å skrive hva du sier. Allerede Google Chrome App fra Tejji lar deg snakke for å søke som gjør de fleste av de nyere Android-telefoner. Sikkert, dagen er nær at forfattere overalt vil strekke ut sine slitne fingre og si "endelig kan jeg slutte å skrive med hendene mine!" Jeg vet for meg at tiden er inne for en reell konkurrent i skyen for å ta over dette tidsbesparende hjørne av den litterære verden, og det ville være kult å ha dette på en mobil enhet - du kan gjøre en kaptein logg Stjernedato legge ut på bloggen din hver morgen mens fortsatt ligger i sengen. En god venn pleide å si at du ikke har gjort det med mindre du tjener penger i søvne - med Talk det Skriv det du kan ha til å være halvvåken å skrive en artikkel eller bok kapittel, men sikkert du kan skru noe ut når du er i halvsøvne.

Som for GOOG aksjen, ville jeg se til å kjøpe på noen betydelig pullback (7-15%) fordi jeg tror markedet er grunn for en mellomlang sikt korreksjon. Google er handel for bare 13X 2013 inntjening og for en mer robust 22x følgende inntjening. GOOG faktisk har en rimelig pris-til-bok-forholdet for en dot com lager på 3,6X og en attraktiv EV / EBITDA på 12.27X. Mens jeg liker Google her, ville jeg liker det mye mer ved lavere multipler. Det betyr å selge salgsopsjoner er fornuftig fordi du er i hovedsak betalt for å vente på grensen pris for å fylle din bestilling. Selge salgsopsjoner betyr at du tjene tid forfall samt langsiktig uptrend i en aksje. I GOOG tilfelle, tror jeg selger en 2013 $ 600 salgsopsjon for $ 40 gjør massevis av logisk. Dette er egentlig en grense for å kjøpe GOOG på $ 560. Hvis det handler helst over $ 560 i januar 2013, vil du tjene penger. Hvis GOOG handler over $ 600 på 31 januar 2013, vil du senke hele $ 40 premie, som er en solid 7% avkastning på din risiko ($ 560 prisen du betaler for GOOG aksjer hvis aksjen er "satt" til deg på utløps ).

I konklusjonen, Google aksjer er rimelig her, og vi mener at Google Docs har mye vekstpotensial når det kombineres med "Talk det skriv det" applikasjoner. Google er en av de beste vekst navnene i USA aksjemarkedet historie, og jeg forventer den langsiktige trenden vil fortsette for denne "Web 1.0" selskap. Til slutt, GOOG vekst historie gjør det til en G.A.R.P. (Vekst til rimelige priser) sammenlignet med mange av de Web 2.0 bestandene vi har analysert i tidligere artikler, noe som gjør dette til en god lang kandidat for en internett aksje parene trading kurv.

Avsløring: Jeg har ingen posisjoner i aksjer påpekt, og ingen planer om å starte noen form for de neste 72 timene.

Relaterte innlegg

  • Snakk - Drage typer it Hva er dragen programvare? Dragon Naturally Speaking er verdens mest solgte talegjenkjenning programvare som lar deg kontrollere datamaskinen med stemmen din og slå ...

  • Last ned apps Din guide Hvordan ønsker du å formidle? Måten du bruker Next Generation Tekst avhenger av hvordan du ønsker å kommunisere. Så du trenger ikke å lese gjennom alt på denne ...

  • Utvikler informasjon Beskrivelse Det første den eneste Whats Merke Cheats Svar guide for Hva er Brand Game av Words Mobile. Last ned nå! Løs Whats the Brand som en Boss. Dette er en...

  • Beste svar: I utgangspunktet du spør hvordan du blir en legende. Vel, for å gjøre det, må du virkelig være unike og gal talentfull. Hvis du er en musiker, må du være en musikalsk ...

  • Sony Xperia, Årsak Du trenger en Smart Communicator! Sony Xperia Mobiles er en av de mest fremtredende merkevarer i India. De har etablert seg som en verdi leder på tvers av ulike produkter ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/app-typer-hva-du-snakker.php on line 121

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/app-typer-hva-du-snakker.php on line 121