App Cheaters hva er jeg

Hva er jeg? Riddles Svar nivå 1-25

Svar på spillet Hva er jeg? av App Cheaters.

Er du ute etter cheats eller svar på gåten spillet Hva er jeg? App Cheaters har alle svarene på hvert av de utfordrende gåter i denne iPhone og iPad app. Hvis du finner denne guiden nyttig, så kan du like oss på Facebook for enda mer Hva er jeg game cheats og svar på mange andre trivia ord spill for iOS!

App Cheaters hva er jeg

Her er svarene på Levels 1-25 av Hva er jeg? :

Nivå 1. Jeg blir våt når du tørker. Jeg bli skitten når du tørker. Hva er jeg?

nivå 2. Jeg kan være sprukket, gjort, fortalte, og spilte. Hva er jeg?

nivå 3. Jeg vrikket og kan ikke se, noen ganger underjordiske og noen ganger på et tre. Jeg har ikke lyst til å være på en krok, og jeg bli en person når den kombineres med en bok?

nivå 4. Jeg liker å snurre kroppen min, men holde hodet opp høy. Etter at jeg går inn, blir alt stramt. Hva er jeg?

nivå 5. Jeg er skånsom nok til å berolige huden, lett nok til å fly på himmelen, sterk nok til å knekke bergarter. Hva er jeg?

nivå 6. Jeg kan fly, men har ingen vinger. Jeg kan gråte, men jeg har ingen øyne. Uansett hvor jeg går, følger mørket meg. Hva er jeg?

nivå 7. Selv om jeg kan ha øynene kan jeg ikke se. Jeg har en rund brun ansikt med mye kviser. Hva er jeg?

nivå 8. Jeg spiser, jeg lever. Jeg puster, jeg lever. Jeg drikker, dør jeg. Hva er jeg?

nivå 9. Jeg er et frø med tre bokstaver i navnet mitt. Ta bort de to siste, og jeg fortsatt høres det samme. Hva er jeg?

level 10. Jeg er lettere enn luft, men hundre mennesker kan ikke løfte meg. Forsiktig, jeg er skjør. Hva er jeg?

nivå 11. Selv om ære, men ikke på mitt beste. Strøm vil falle til meg til slutt, når mannen gjorde meg er død. Hva er jeg?

nivå 12. Jeg er den type rom du ikke kan komme inn eller forlate. Løft fra bakken nedenfor, kunne jeg være giftig eller en deilig trea. Hva er jeg?

nivå 13. Jo mer du tar av meg, jo mer du går bak. Hva er jeg?

nivå 14. Jeg går opp og aldri kommer ned uansett hvor hardt du ønsker. Som jeg blir høyere, mer rynker krype på til ansiktet. Hva er jeg?

nivå 15. Jeg kan være lang eller kort. Jeg kan dyrkes eller kjøpt. Jeg kan males eller venstre nakne. Mitt tips kan være rund eller firkantet. (Ett ord) Hva er jeg?

App Cheaters hva er jeg

Svar. negler

nivå 16. Jeg har en nakke og ikke hode, to armer, men ingen hender. Jeg er med deg på skolen, er jeg med deg å jobbe. Hva er jeg?

nivå 17. Jeg krympe mindre hver gang jeg tar et bad. Hva er jeg?

nivå 18. Jeg er tung fremover, men bakover er jeg ikke. Hva er jeg?

nivå 19. Jeg bærer en grønn jakke på utsiden, hvit jakke som andre lag, og en rød jakke inne. Jeg er gravid med en masse babyer. Hva er jeg?

nivå 20. Jeg er flink til å skjule hva som er ekte og skjule hva som er sant. En gang, jeg hente ut mot i deg! Hva er jeg?

nivå 21. Jeg har et ansikt, men ingen øyne, hender, men uten armer. Hva er jeg?

nivå 22. Med tre øyne og en svart som natten, jeg ofte slå ned ti menn med et enkelt streik! Hva er jeg?

Svar. Bowling ball

nivå 23. Jeg vokst fra mørket, men skinne med et blekt lys. Veldig runde jeg er, og alltid en dame glede. Hva er jeg?

nivå 24. Jeg er eid av hver mann, gjennom mine lengde forskjellig. Deres koner bruke meg etter gifte. Hva er jeg?

nivå 25. Jeg er hvit, perfekt for skjæring og sliping. For de fleste dyr jeg er et nyttig verktøy. Hva er jeg?

Hva er jeg? Riddles Svar nivå 1-20

02.06.2013 Av Murrejb 2 Kommentarer

Walkthrough for Hva er jeg? Riddles Nivå # 1 - # 20. Vi har svarene på dette populære spillet. Applikasjonen er utviklet av Charles Qu for iPhone, iPad og iPod. Hvis du er et ordspill lover, vil du finne dette spillet å være mye moro. Nå går fremover, spille, og løse dem alle, med hjelp fra løsningene nedenfor. Konkurrer om gåte løst med Gamecenter Leaderboard! De cheasts vil hjelpe deg videre på topplisten på et blunk. Følg med for flere gåte svar.

Hva er jeg? Riddles svar Nivå 1-20:

Hva er jeg? Riddles svar Nivå 1: Håndkle

Hva er jeg? Riddles svar Nivå 2: Joke

Hva er jeg? Riddles svar Nivå 3: Worm

Hva er jeg? Riddles svar Nivå 4: Skrue

Hva er jeg? Riddles svar Nivå 5: waterr

Hva er jeg? Riddles svar Nivå 6: Cloud

Hva er jeg? Riddles svar Nivå 7: Potato

Hva er jeg? Riddles svar Nivå 8: Brann

Hva er jeg? Riddles svar Nivå 9: Pea

Hva er jeg? Riddles svar Level 10: Bubble

Hva er jeg? Riddles svar Nivå 11: Prince

Relaterte innlegg

  • De fleste Cheaters Bruk Smartphones, Apps til Kontakt Lovers Tech Media Network (Laptop) fredag, 8 april 2014 Daniel P. Howley, LAPTOP erfaren forfatter Smartphones har tilsynelatende endret alle aspekter ...

  • Alle antar restauranten Answers og Cheats alle antar restauranten svarene for den nyeste gjettelek fra Ikon LLC! Hjernene bak All Gjett logoen og alle Gjett Wrestler har ...

  • Utvikler informasjon Beskrivelse Det første den eneste Whats Merke Cheats Svar guide for Hva er Brand Game av Words Mobile. Last ned nå! Løs Whats the Brand som en Boss. Dette er en...

  • Beste svar: I utgangspunktet du spør hvordan du blir en legende. Vel, for å gjøre det, må du virkelig være unike og gal talentfull. Hvis du er en musiker, må du være en musikalsk ...

  • Sony Xperia, Årsak Du trenger en Smart Communicator! Sony Xperia Mobiles er en av de mest fremtredende merkevarer i India. De har etablert seg som en verdi leder på tvers av ulike produkter ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/app-cheaters-hva-er-jeg.php on line 149

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/app-cheaters-hva-er-jeg.php on line 149