Android-telefon symboler hva betyr de

Android Ikoner Betydning

Samsung Galaxy S5 mobiltelefon har en god del funksjoner, alternativer og innstillinger. Sikkert du har sett en merkelig ikon dukke opp i bar opp toppen og lurte på hva det var dvs hvorfor vi har besluttet å liste Android Ikoner Betydning. Pluss hvis du er noe som meg, har du hatt din venn samtale mer enn en gang sa: «Hva er dette øye-formet ikon" og ting som naturen. Vel, har Samsung telefonikonet en referanse diskutere hver enkelt ikon.

Android-telefon symboler hva betyr de

Hvis du er en amatør med droid ikon betydninger . det er ikke lett å gjette hva alle disse ikonene og symbolene betyr på den øverste linjen (meldinger og statuslinjen)! Og de er virkelig miniatyr. For eksempel, hvordan vet du at du fikk en telefon på mobilsvar? Ok du kan bla ned menyen fra den øverste linjen med tommelen og du vil være i stand til å se detaljert informasjon.

Hvorfor bør du trenger å vite betydningen av varselikoner på Samsung Galaxy S5, android ikoner betyr?

Erkjenner betydningen av varselikoner i din Galaxy S5 kan hjelpe deg med å løse (i det minste forstå) noen komplikasjoner du måtte ha. Den lar like du forstår status på din Galaxy S5 bedre.

Vær spesielt oppmerksom på, i flere land, eller for ulike Galaxy S5 modellnumre (vanligvis for forskjellige operatører), kan varslingsikoner og deres betydning være litt annerledes. De varselikoner oppført her er noe felles for alle regioner.

Hvor kan jeg finne varslingsikonene på Samsung Galaxy S5?

Akkurat som alle andre Android-mobiltelefoner, alle varselikoner i Galaxy S5 er i statuslinjen øverst på skjermen. Slik Clear Android telefonens Cache filer.

Siden Android 4.4 (KitKat), er statuslinjen klar, ikke en svart stripe som i mye eldre utgaver. Så, noen ganger synligheten kan bli påvirket av bildet.

Når du er i fullskjermmodus, kan statuslinjen være skjult for enkelte programmer. Under dette scenariet, kan du alltid sveipe ned fra toppen av skjermen for å få statuslinjen. Nedenfor ser du hele Samsung telefonen ikoner ordliste.

Android-ikonene betyr forklaring på Samsung Galaxy S5?

Under listen over mest vanlig fore Android Ikoner Betydning - statusikoner og deres betydning .

Android Ikoner Betydning - statusikoner

Min Galaxy 5 viser noen varselikoner som ikke vises her, hva betyr de? De kunne være Android varselikoner se nedenfor for referanse.

Dersom varselet er på venstre side av statuslinjen varsling se nedenfor bildet, er det vanligvis fra tredjepartsprogrammer.

Hva er det symbolet? (NFC-utgaven)

Gruppen bak NFC ønsker å sikre at du vet hva det er, og at du vet at du bruker det

Ettersom flere og flere av oss begynner å dra nytte av NFC - det er i nærheten-Field Communication, eller standard som lar deg tappe telefonen til en annen enhet for å opprette en tilkobling, utveksle data, etc. - vi stadig får følgende spørsmål : "Hva er det rart symbol tar opp plass på toppen av telefonen?

Det, folkens, den allmektige NFC-logoen.

Så her er greia: På en god del telefoner i disse dager, vil symbolet være tilstede opp toppen - som kalles "statuslinjen", faktisk - når NFC er slått på. Samme som om du bruker WiFi eller Bluetooth, for eksempel. Så i så måte er det egentlig ikke noe mer irriterende enn noen av disse.

Og i tilfelle du lurer, det har en faktisk navn. Si hei til "N-Mark."

Ideen ifølge NFC Forum, er dette:

"Spredning av oNFC koder som er ledsaget av N-Mark som et kontaktpunkt vil bygge forbrukernes bevissthet om NFC-tagger som kilder til verdifull, eksklusiv informasjon og nye måter å berike deres liv."

Android-telefon symboler hva betyr de

Men på den annen side, er det en ting som tar opp plass der oppe. Og avhengig av telefonprodusenten, kan plassen godt være på en premie. I det bildet du ser ovenfor, har vi brukt fire telefoner fra fire produsenter - Samsung Galaxy S5, HTC One M8, Nexus 5 (en Google-telefonen, teknisk) og Motorola Moto X (skalert opp til 1080px). NFC er aktivert på alle fire enheter, men bare to av dem vise ikonet. Noen telefoner lar deg vise batteriprosenten, tar opp mer plass. Sette telefonen i vibrere eller stille modus kan ta opp et annet sted eller to.

Men vent! Du ønsker å se N-Mark! NFC Forum sier det!

"I økende grad forbrukere vil gå fra bare recognizting N-Mark aktivt søker det. Dette i sin tur vil øke adopsjon og generere økt global etterspørsel etter NFC Forum-kompatible løsninger."

Vi vet ikke om det. Men vi vet dette: Det rare ser N eller sidelengs Z? Det er N-Mark. Det er NFC.

Relaterte innlegg

  • Hvordan gjenoppretter du en iPod? Full Svar Apples iPod har standard symboler som indikerer det samme over flere versjoner av musikkspilleren. En mappe med et utropstegn betyr ...

  • Teksting Symboler List Mange ganger hører vi et nytt ord og jag for å referere en ordbok for sin mening. Med nye ord lagt til språket annenhver dag, det er vanskelig å holde styr på sine ...

  • Del Følelser bruker Tekstikoner Hva gjør folk gode malere, gode skuespillere, eller store poeter? Det er definitivt ikke et enkelt spørsmål, men nei, jeg prøver ikke å forvirre deg og si at de ...

  • 4 måter å gjøre Forankret Android Phone kjøre raskere går så vi 5 nyttige måter der en bruker kan få fart på sin ikke-rotfestet Android-telefon. Som vi allerede nevnt at en rotfestet Android ...

  • Skjerm symboler 12-02-07, 05:28 PM Tråd Forfatter # 1 Skjerm symboler korssymbolet Hvis det er bare et trådkors, er at indikasjon på at 911 GPS-sporing er tilgjengelig. Med mindre du slår din ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/android-telefon-symboler-hva-betyr-de.php on line 130

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/android-telefon-symboler-hva-betyr-de.php on line 130