Android seks hva nytt

Hva er nytt i Android 6.0 Marshmallow Developer Preview 3 (Oppdatert)

Som jeg er sikker på at du så, kunngjorde Google at Android M er nå offisielt Android 6.0 Marshmallow . De har en ny statue å feire navngiving. Men selv om vi har et navn og bygge nummer, er vi fortsatt i utvikler forhåndsvisning scenen før dette går stabilt og til ikke-Nexus Android-enhet. Den siste forhåndsvisningen er utvikler forhåndsvisning 3 (nå tilgjengelig for nedlasting), som Google har sagt er en "endelig inkrementell oppdatering." På grunn av det, er vi ikke forventer et behov for en haug med hands-on innlegg med store endringer som vi gjorde med forhåndsvisning 1 og 2. i stedet vil vi prøve å samle alt i denne enkelt innlegg med oppdateringer etter hvert som vi finner mer.

Android seks hva nytt

Her går vi.

Første ting først, men ja, de har endret versjonsnummeret i den siste utvikler forhåndsvisning til 6,0. Det sa "M" fram til i dag, så det er ryddet opp.

Som for Easter Egg at vi alltid ser etter, er det fortsatt bare shruggy ansiktet (¯ \ _ (ツ) _ / ¯) som vi så fra forhåndsvisning 1 og 2.

Hvis du har System UI Tuner aktivert og innstillinger forskjøvet, er Google fortelle deg ved å legge en skiftenøkkel-ikonet ved siden av Innstillinger-ikonet i systemstatusfeltet skyggen.

Notat.  System UI Tuner har vært skjult i denne forhåndsvisningen, og er ikke lenger oppført i utvikleralternativer. Hvis du ønsker å aktivere den, må du trykke lenge på Innstillinger-ikonet i systemstatusfeltet skygge for noen få sekunder. Når du gir slipp, vil du se en merknad som sier at du har aktivert den. Derfra kan du ta turen inn i systeminnstillinger, bla til bunnen, og finne SystemUI Tuner menyen. For å slå den tilbake av, ta handlingen overløp menyen fra i SystemUI Tuner området og veksle den av.

Fullstendige instruksjoner for å slå den på igjen eller av kan du finne her.

Her er en ganske ny boot animasjon:

9 Søt skjulte funksjoner Inside Android 6.0 Marshmallow

Klikk for å se lysbildefremvisning »

Android nyeste sukkerholdig smak er ikke en stor endring fra Lollipop, men det er en velkommen oppgradering.

Google begynte å rulle ut oppdateringer til Android 6.0 Marshmallow en måned siden, men sjansene er du ikke har det på enheten din ennå, med mindre du har en Nexus eller bare kjøpt en splitter ny Android-telefon, som HTC One A9.

Android seks hva nytt

Jeg fikk oppgraderingen for min Nexus 7-nettbrett. Men vanligvis hold opp med Android-oppdateringer kan tilskrives den rotete lappeteppe av produsenter og operatører å sørge for sine spesielt skadelig lapskaus av overlegg og bloatware fungerer godt sammen.

La oss vende oss til det positive og ta deg tid til å erkjenne at vi har et helt nytt kapittel i Android, som vi alle har på et tidspunkt (med mindre vi blir så frustrert med Androids clusterfudge av et økosystem som vi bytter til iOS eller Firefox OS eller noe).

For å være ærlig, selv om du ikke har mulighet til å oppgradere når som helst snart, vil du ikke mangle mye. Marshmallow ser og føles nesten akkurat som Android 5.0 Lollipop spare til en svært snaut lag med OS housecleaning. Mens det er noen viktige endringer som skjer bak kulissene som en ny fingeravtrykksensor API (som bare vil bli til nytte avhengig av enheten) eller en batterisparende funksjon som kalles døse. det er ikke noe virkelig revolusjonerende fra en UX synspunkt.

Mens Marshmallow ikke finne opp mobil hjulet på noen meningsfull måte, fortsatt klarer å pakke i noen kule nye funksjoner som du ønsker å sjekke ut. Her er ni nye funksjoner vi er ganske spent på (og kan gjøre oss overse Android økosystemet mange, mange feil).

Merk: Som beskrevet ovenfor, er Android en varm mobil rot. Så, ikke to OEM 's Marshmallow erfaringer er de samme. Det betyr at selv når enheten endelig får en oppgradering, kan disse funksjonene fungere / se litt annerledes enn de gjør her (eller ikke med i det hele tatt). Ha det i tankene, og lykke til!

Relaterte innlegg

  • Den beste måten å svare "Hva er din største svakhet?» «Du har fortalt meg om dine styrker-nå, kan du dele det du anser for å være din største svakhet?" Det er spørsmålet som ingen ...

  • Last ned WhatsApp for Blackberry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 7 januar 2015 Last ned WhatsApp for Blackberry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 og alle andre enheter WhatsApp er den beste og ...

  • Best eReader for Android Reading ebøker på Android pleide å være bare greit nok. Nå er det kjempeflott. Mens det er mange søte apps for å lese bøker på telefonen eller nettbrettet, Play Bøker har ...

  • Kan du si taco? En rekke nye emojier landet på iPhones og iPads tidligere denne uken med iOS 9.1-oppdateringen, inkludert midterste fingrene, enhjørninger og elendige, forlater Android-brukere litt igjen ...

  • LogoGuess The Word Answers og Cheats Logo Guess svar Logo Guess er et vanskelig, konkurranse app-branding spill som tester dine kunnskaper om globale merkevarer og ikoner. Laget av Xin Wenwei, ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/android-seks-hva-nytt.php on line 121

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/android-seks-hva-nytt.php on line 121