Android m Hva er nytt

Android M: Hva er nytt i Googles nyeste operativsystem

Med M oppgradering, vil brukerne kunne innkalle Google Nå for å skanne alt innhold kan være på skjermen en mobilenhet.

SAN FRANCISCO: Googles neste versjon av sin Android operativsystem vil skryte av nye måter å hente informasjon, betale kjøpmenn og beskytte personvernet på mobile enheter som Internett-selskap duellerer med Apple i forsøk på å gjøre sin teknologi uunnværlig.

På sin årlige Googles utviklere konferansen torsdag, Google tilbudt en forhåndsvisning av Android M, som slippes senere i år, med en oppgradert versjon av «Google Nå," stemmen-aktiverte assistent som konkurrerer med rivaler som Apples Siri og Microsofts Cortana. Oppgraderingen vil gi Android personlige assistent, Google Nå, utvidede fullmakter av intuisjon som kan bli møtt som en stor anvendelighet for noen og en litt for skummel for andre.

Her er en nærmere titt på noen av de viktigste funksjonene i den kommende Android-oppgradering, kjente som "M":

Google Nå lærer for tiden en brukers interesser og vaner ved å analysere søkeforespørsler og skanning e-post slik at den kan automatisk gi nyttig informasjon, som de siste nyhetene om en favoritt idrettslag eller hvor lang tid det vil ta å få til å fungere.

Med M oppgradering, vil brukerne kunne innkalle Google Nå for å skanne alt innhold kan være på skjermen en mobile enheten slik at den kan gi relevant informasjon om emnet av en tekst, en sang, et videoklipp eller en artikkel.

Den nye Android-funksjonen, kalt "Now on Tap", vil bli aktivert ved å holde nede enhetens Hjem-knappen eller snakke, "OK Google," inn i mikrofonen. At handlingen vil be Nå-trykk for å skanne skjermen i forsøk på å finne ut hvordan å være mest nyttig. Eller, hvis du snakker, kan brukerne bare si hva de søker, for eksempel "Hvem synger denne?"

Google håper å gi Android-brukere med det de trenger akkurat når de trenger det uten å tvinge dem til å hopscotch fra en applikasjon til en annen.

Mobil betaling gjør-over

Android M vil omfatte et alternativ til mobil betalingssystem som Apple introduserte i fjor høst. Googles svar, kalt Android Pay, vil erstatte Google Wallet for å gjøre mobilkjøp i butikker og applikasjoner. Google Wallet, som kom ut i 2011, vil fortsatt arbeide for å sende betalinger fra en person til en annen.

Som Apples system, kan Android Pay brukes til å lagre store kreditt- og debetkort i smarttelefoner som kan brukes til å betale kjøpmenn utstyrt med terminaler som jobber med teknologien. Android Pay vil også fungere på enheter som kjører på KitKat og Lollipop versjoner av Android lansert de siste to årene.

beskytte personvernet

Android M vil være kompatibel med fingeravtrykk skannere slik enhetsbrukere kan bekrefte sin identitet ved å trykke på en knapp i stedet for å legge inn et passord. Apples iPhone begynte å bruke en fingeravtrykksleser i 2013.

Foruten støtte fingeravtrykksskannere, vil Android M gjøre det enklere for brukerne å hindre mobile applikasjoner fra gripe sine personlige opplysninger. Tillatelse trenger bare å bli gitt til hver app hvis tilgangen er nødvendig for en bestemt handling. Det betyr at Android-brukere vil ikke bli bedt om å dele informasjon om sine kontaktlister, foto ruller eller steder til en app ikke vil fungere uten.

De fleste av renoveringer avduket torsdag på Googles årlige utviklerkonferanse vil ikke være tilgjengelig før slutten av sommeren eller tidlig høst, rundt samme tid at Apple er ventet å slippe den siste overhaling av iOS-programvaren som driver iPhone og iPad.

Android m Hva er nytt

De årlige endringer i Android og iOS blir stadig viktigere som folk blir mer avhengige av smarttelefoner til å styre sitt liv. Android har om en 80 prosent andel av det verdensomspennende markedet for smarttelefoner, med iOS en fjern andre på 16 prosent, ifølge analyseselskapet International Data Corp.

Både Google og Apple kjemper for å gjøre sine produkter enda mer allestedsnærværende ved å transplantere mye av sin mobil teknologi i biler og Internett-tilkoblede TV-er og hvitevarer. Google håper å spille en fremtredende rolle i forvaltningen av hjem sikkerhet og apparater med et nytt operativsystem kalt Brillo som vil samhandle med Android-enheter.

Android M vs Lollipop: Hva er nytt Kommer med høstens versjonen?

Som lanseringsdatoen til Android 6.0 M, (nå kjent for å være Android 6.0 Marshmallow) tilnærminger, brukere av Googles mobile operativsystem kan lure på hva som kommer i oppdateringen som er forskjellig fra den forrige operativsystemet det utgitt, Android 5.0 Lollipop.

Lollipop brakte store endringer i Android, og bringer operativsystemet inn i den nye æra med mer kontroll over meldinger, smartere anti-tyveri mekanismer innebygd, og et helt nytt utseende til systemet basert på "Material Design." For å se alt Lollipop brakt da den traff Android-enheter overalt, sjekk ut våre hands-on gjennomgang.

Så hva er så stor om Android 6.0 Marshmallow, og hva kan Google få til operativsystemet som garanterer et helt nytt navn, og ikke en inkrementell "5,2 Lollipop" betegnelse? Her er de største endringene som kommer i høst når Android 6.0 M for Marshmallow treffer forbrukermarkedet.

Relaterte innlegg

  • Den beste måten å svare "Hva er din største svakhet?» «Du har fortalt meg om dine styrker-nå, kan du dele det du anser for å være din største svakhet?" Det er spørsmålet som ingen ...

  • Last ned WhatsApp for Blackberry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 7 januar 2015 Last ned WhatsApp for Blackberry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 og alle andre enheter WhatsApp er den beste og ...

  • Best eReader for Android Reading ebøker på Android pleide å være bare greit nok. Nå er det kjempeflott. Mens det er mange søte apps for å lese bøker på telefonen eller nettbrettet, Play Bøker har ...

  • Kan du si taco? En rekke nye emojier landet på iPhones og iPads tidligere denne uken med iOS 9.1-oppdateringen, inkludert midterste fingrene, enhjørninger og elendige, forlater Android-brukere litt igjen ...

  • LogoGuess The Word Answers og Cheats Logo Guess svar Logo Guess er et vanskelig, konkurranse app-branding spill som tester dine kunnskaper om globale merkevarer og ikoner. Laget av Xin Wenwei, ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/android-m-hva-er-nytt.php on line 125

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/android-m-hva-er-nytt.php on line 125