Android hva rooting gjøre

Vurdere alle alternativene, og bestemme. Jeg har vært jailbreaking og heie alle mine enheter siden 2008, så alt avhenger av deg, egentlig, bare du.

Først å vite, trenger noen rooting verktøy for å åpne bootloader (Tror det er noe veldig dypt i prosessoren), så kan du endre gjenopprettingsmodus, og til slutt har du root via blinkende filer .zip på enheten, i dette tilfellet hvis du har en Sony Xperia eller sony generelt, vil du miste bare etter behandlingen bildet i dårlige lysforhold, kan du søke på google etter at root sony lite lys.

Da Google Nexus (skal være Samsung, LG, Motorola, hauwei) er laget for rooting og utvikle prosessen er ultra enkel, to klikk og der du går.

Den mest anbefalte måten, er personlig min favoritt via, KINGROOT, er en veldig veldig bra app, fungerer i mange enheter, og er svært sikker, beause du installere apk, og der du går.

Nå, fordeler av Rooting

Ekte brannmur. du kan endre conections parametre for å begrense noen programmer i mobilabonnementet, og for meg med 500 MB, jeg trenger ikke mer.

Hack spill, hvis du vil hente noen statister i kjøp-i-apps, kan de fleste av thems være gratis.

Premium-apps. hvis du har som som eksempel SD MAID, men du vil bli premie, kan du laste ned gratis i aptoide premien app, men det ikke arbeide, så da kan du bruke Lucky Patcher, og du endre reglene og nå kan du ha premium app gratis.

Du kan endre nesten alt. Hvis du vet noe om programmering, kan du endre mange ting og aksesser, endre navn på mapper i sd, og styrer som du vil at sd uten restriksjoner (Google sa i marshmallow vil dette endre)

Du kan deaktivere. og slette apps generelt, og deaktivere apps for oppstart, noe som gjør en reell reduksjon av batteriforbruket, redusere boot tid og øke ledig minne ram tilgjengelig, selv i LG G4, kjører telefonen kjøligere.

Så min favoritt, TASKER. en av de beste apps, dette er ekstremt god og nødvendig app, som jeg sa, å redusere batteriforbruket, du må endre handlinger, så jeg har, redusere 4g til 3g når jeg er på reise, og deretter automatisk wifi på i mitt hus, og universitetet, ved hjelp av knusk endring presition av GPS til høy nøyaktighet, slik knusk bruke gps som nettverk, i generelt kan du administrere telefonen i veien.

Og så toll roms. tilpassing, etc. For min er ikke så viktig jeg bruker forankret lager rom, og google nå launcher, det er derfor jeg satt dette tre i ett.

dual boot. Hvis du har en Nexus 5, kan du ha dual boot, som android og ubuntu, eller du typisk rom, og en annen til program, og lære, eller bare for testing uten å sette i fare filene dine.

ulempene

Miste noe, veldig små ting av produsenten, bare hvis du åpner din bootloader

Hvis du prøver å overklokke for høy, kan du skade prosessoren, som en ulåst cpu eller gpu.

Hvis du kjører for lenge overklokking programmet vil du forringes raskt levetiden på batteriet.

Hvis noe var galt mens du er rooting enheten, vil du tilbringe dager å fikse det, og starte på nytt, generelt, og mest beviselig du går glipp av et trinn.

Hvis du er Nobby prøver å slå rot, bruke kingroot, hvis det ikke fungerer, må du bruke timevis først lese om, og hvordan å heie, og vanlige problemer.

Du bør miste garantien, FAKE, hvis du blinke din lager rom, vil det være som nye igjen, og du har ingenting å tape, bare tid til å heie.

Først av alt, beklager 4 min engelsk jeg fra Ecuador, er da bedre hvis du har enheten rot, du vil vinne V.I.P. tilgang, og du kan gå til baren, og gratis, drikke all vinen du kan. danse med alle, og invitere hvem du vil. Men hvis du er Nobby (Nytt i dette emnet), vær så snill, lese, og lese på XDA, etter at du flytter noe, og gjøre en historie av trinnene, å vite hvor du mislykkes, hvis du mislykkes. håper ingen

Android hva rooting gjøre

Og bestemmer, du vil at disse fordelene for deg.?

Hvis det er noe jeg kan hjelpe med, ikke vær redd for å spørre meg, håper det hjelper.

Hvorfor du bør (eller bør) root din Android-enhet

Del denne artikkelen

Android er basert på Linux-kjernen, så helt fra starten, tinkerers og avanserte brukere var interessert i å få root-tilgang til å gjøre endringer og pode på nye funksjoner. I den første tiden, dette var en ganske enkel prosedyre på de fleste enheter. Det var flere programmer og verktøy som kan root nesten alle Android mobil, og du vil være klar til å virkelig mestre enheten i bare minutter. Som Android ble mer kapable, har lokke av rooting avtatt noe - og det er også mye vanskeligere enn det pleide å være.

Så hva er fordelene og risikoen ved rooting i disse dager, og hvorfor er noen enheter motstandsdyktig mot rooting? La oss se om vi ikke kan finne det ut.

Fordelene med rooting

Å få root-tilgang på Android er som å kjøre Windows som administrator. Du har full tilgang til systemet katalogen og kan gjøre endringer i måten OS fungerer. Som en del av forankring, installerer du bruk manager (SuperSU er den viktigste akkurat nå). Disse verktøyene er i utgangspunktet gatekeeper av root-tilgang på telefonen. Når en app ber om rot, må du godkjenne den med roten manager.

Så hva kan du gjøre med root spesielt? La oss si at det er et system app som du egentlig ikke liker å se, men det kan ikke deaktiveres gjennom standardmetoden. Med root kan du kjøre en app som Titanium Backup å slette eller permanent skjule app. Titanium kan også brukes til å manuelt sikkerhetskopiere alle data for en app eller et spill, slik at du kan gjenopprette den til en annen telefon. Lyst til å få ekstern tilgang og styre telefonen? Det er en annen ting du trenger root å gjøre. Ad-blokkering programvare på Android også trenger root-tilgang, så det endrer Android hosts-filen til å blokkere kjente annonseservere.

Så er det multi-ledet dyret kjent som Xposed Framework. Root-tilgang er nødvendig for å distribuere Xposed i systemet, men fra dette tidspunktet Xposed ikke trenger å be for root å gjøre ting som å endre brukergrensesnittet og legge til nye system-nivå funksjoner. Det tok litt tid å få Xposed jobber med Lollipop, men utvikleren har endelig produsert noen stort sett stabil bygger.

Risikoen ved rooting

Rooting telefonen eller nettbrettet gir deg full kontroll over systemet, og at makt kan misbrukes hvis du ikke er forsiktig. Android er utformet på en slik måte at det er vanskelig å bryte ting med en begrenset brukerprofil. En superbruker, men kan egentlig kaste ting ved å installere feil app eller gjøre endringer i systemfiler. Sikkerheten modell av Android er også kompromittert til en viss grad, som root apps har mye mer tilgang til systemet. Igjen, må du være forsiktig med hva du installerer.

Root metoder er ofte rotete og farlig i seg selv. Du vil kanskje murstein enheten bare prøver å utrydde den, og du har sikkert (teknisk) annulleres garantien å gjøre det. Avhengig av selskapet, kan du fortsatt være i stand til å få en enhet reparert hvis du skader den forsøker en rot, men det er ikke en garanti.

Per Android 5.0 Lollipop, vil Nexus-enheten systemoppdateringer bare fungere på helt lager unrooted enheter. Dette er på grunn av en endring i måten Android behandler OTA-filen. Oppdateringer nå patch hele systemet katalogen som en enkelt blob, slik at eventuelle endringer eller ekstra filer (dvs. root) vil kaste av verifikasjon og oppdateringen blir avbrutt.

På andre telefoner og nettbrett, nesten alle OTA oppdateringen du får vil utslette rot og blokkere metoden fra å jobbe igjen. Hvis er virkelig viktig for deg å ha root-tilgang, kan du bli igjen venter på eldre avlytting programvare mens du ber om en ny rot metode eller en modded OS-oppdatering.

Hvorfor er rooting så mye vanskeligere enn det pleide å være?

Hvis du har brukt Android for en stund, har du sikkert lagt merke til å få root-tilgang på de fleste enheter er mye vanskeligere enn det en gang var. Det var utnytter år tilbake som kunne root nesten alle Android-enhet i et par minutter, men det er mye mindre vanlig nå. Den siste i hovedsak universell utnytte var Towelroot i midten av 2014, men Google lappet det ganske raskt.

Grunnen til at disse bedriftene er lappet så fort nå er at det å ha aktive exploits på systemet er faktisk en dårlig ting for de fleste brukere. Dette er sikkerhetshull som kan utnyttes av malware å ta over en enhet eksternt og stjele data. Google og enheten beslutningstakere blir ansvarlig når de stenge rot metoder etter at de er avslørt.

Android er sikrere, og det tar mer arbeid å bryte at sikkerheten på en måte som kan gi root-tilgang. Som et resultat av denne katt-og-mus-lek, root exploits er ofte ganske involvert. Du må kanskje presse filer til enheten via USB, skriv terminal kommandoer, og flash endrede filer.

Den innsatsen som er nødvendig for å finne, teste og utvikle utnyttelser av denne art er en stor del av grunnen til noen populære enheter (som Galaxy S6, for eksempel) ikke engang har rot akkurat nå. Det er ikke å si at det ikke utnytter i disse enhetene, men de er altfor verdifull til å bli gitt bort fritt til fellesskapet. Hvis du lese XDA, kan du komme over en av de mange grunndusør tråder der brukere pant tusenvis av dollar til den som kan tilby et arbeidsmiljø rot metode for en telefon. Dette fungerer noen ganger, men det er som kjent vanskelig å samle på disse gaver og noen få tusen dollar er faktisk ikke veldig mye for en solid utnytte.

Alle som gjør sikkerhet testing og forskning på Android vil fortelle deg det er reell etterspørsel etter ikke-offentlige utnytter blant sikkerhet og etterforskning bedrifter. En modder kan gjøre flere ganger den teoretiske verdien av en rot skuddpremie på XDA ved å selge en utnytte til en av disse selskapene. En universell utnytte at vi hadde tilbake i dag kan være verdt titusener lett. De fleste mennesker bare ikke vil gi den bort for en liten lønn.

Så skal du gjøre det?

Hvis du er primært interessert i Android fordi du ønsker å tinker, bør du finne det på når du velger en telefon. Får ikke noe håp om at roten metoden vil bli gitt ut, fordi du kan bli en lang ventetid for en rotete utnytte som blir lappet med en gang. Det er noen enheter som er relativt vennlig å heie som Nexus-telefoner og tabletter. De har opplåsbare bootloaders og kan være forankret med nesten ingen legwork. De har også systemavbildninger som kan brukes til å gjenopprette enheten i tilfelle noe går galt. Den vanlige advarselen om bruk av omsorgs installere apps gjelder fortsatt, skjønt.

Hvis du ikke er kjent med Android verktøy og hvordan du løser problemer med en kommandolinje, kan det være lurt å gi dette noen trodde. Root kan være mye moro å leke seg med, men det kan også føre til mye frustrasjon som du prøver å fikse feil forårsaket av overivrig modding.

Sjekk ut vår Extreme Forklarer serien for mer dyptgående dekning.

Relaterte innlegg

  • Har strømsparemodus faktisk resultere i bedre batterilevetid på Galaxy S6? Ulike enheter har strømsparingsmoduser som er perfekt for å forlenge batterilevetiden. På overflaten, de høres ...

  • Adobe AIR er en cross-operativsystemet runtime som lar utviklere kombinere HTML, Javascript, Adobe Flash® og Flex teknologi, og ActionScript® å distribuere rike Internett-applikasjoner (RIA) på ...

  • Hvorfor bør du heie din Android-enhet - Grunner Fordeler Så du vurderer å heie din Android-enhet, eh? Flink! Det er det første skrittet for å fullt ut oppleve hva som er mulig med ...

  • Hvordan du enkelt heie en Android-enhet hanke inn Utviklermodus med Android 4.4. James Martin / CNET Rooting er Android tilsvarer jailbreaking, et middel til å låse operativsystemet ...

  • Instagram for Android nå tilgjengelig. I dag, re vi glade for å gi deg Instagram for Android TM. Vi har allerede sett mer enn 30 millioner mennesker bli med Instagram for å skape og dele vakker ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/android-hva-rooting-gjre.php on line 148

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/android-hva-rooting-gjre.php on line 148