Android hva ordet walkthrough

praktisk eksempel

Så nå ta en titt på en gjettelek eksempel (se skjermbilde under). På skjermen ser du følgende 4 hintbilder:

     • detaljert visning av en kalender med fargede pinner merking bestemte datoer
     • en ung mann i blå skjorte drømmer om sin elskede kvinne
     • en klynge av tørket datoer
     • en ung lykkelig kvinne drikker vin med en mann
    Android hva ordet walkthrough

Nå hvis du tenker på hva disse bildene har til felles, deretter ordet DATE blir en god kandidat - det er datoer som er merket i kalenderen, den unge mannen drømmer om jenta han liker å date, tørket datoer og par på en dato.

Du sjekker lengden - "date" er fire bokstaver, akkurat som antall brev flekker i svaret området. Og hvis du ser på bokstavene i bunnen, så ser du en "D", "A", "T" og "E" venter der. Ser bra ut, så du trykker d, a, t og e i denne rekkefølgen, og her du går - bare løste første puslespillet!

"DAVE? DATA? ...... Oh vent, jeg fikk den, DATE. "

få hjelp

Som oppgavene blir servert i en progresjon, kan det bli ganske frustrerende hvis du står fast på et puslespill, desperat prøver å komme forbi. Men ikke få panikk, er det flere måter hvordan du kan få hjelp, både gratis og betalt hvis du trenger det bare nå.

Din første alternativet er å bruke mynter du har tjent allerede å avsløre et brev fra svaret eller fjerne et brev fra bokstavene i bunnen. Begge veier, vil du begrense de mulige svarene som bør få deg på rett spor. Kostnaden for hver oppstart er 90 mynter.

Hvis du bare starte opp, eller ble sittende fast i et snev av harde gåter og løp ut av mynter, kan du ved flere mynter for ekte penger.

Din neste alternativet er å bruke Facebook-knappen for å legge inn en forespørsel om hjelp til tidslinjen din og la vennene dine gi deg en hånd.

Men du kan bruke andre metoder for kommunikasjon for å få hjelp i tillegg, for eksempel dele et skjermbilde med dine venner over MMS, e-post eller ulike sosiale nettverk og be dem om hjelp.

Hvis du er ute etter den enkle og raske banen, så gå sjekk ut våre svar guider for å finne veien:

4 pics 1 word nivå guider :

Konklusjon

Det er alt som skal til, er spillet bare en enkel oppgave lek, uten mulighet for å mislykkes eller å starte på nytt. Det er ingen straff selv om du svarer feil mange ganger.

Android hva ordet walkthrough

Jeg skulle ønske at 4 Pics en Word ville tilby et så lett modus (Easy, Normal, Hard) og / eller en slags konkurranseelement til det å gjøre det enda mer engasjerende og utfordrende.

På den lyse siden, er dette spillet en stor "time-waster". Du kan bare spille noen få oppgaver for å drepe tid hvis du kjører T-banen, lei på skolen, sitter på leger kontor, eller venter på bussen.

Du kan laste ned 4 Pics en Word på Google Play og iTunes Store for gratis. Ha det gøy og Happy Gaming Gamers!

Takk til

Another World omtale # 9733 # 9733 # 9733 # 9733 # 9733

Ingen lagring hvor som helst og fullstendig prøving og feiling gameplay er vanligvis den kiss-døden for mine spill rangeringer, men i tilfelle av Eric Chahi s 1991 classic, Another World, vil jeg gjerne gi et pass.

Tittelen Ut av denne verden i USA for å unngå forveksling med såpe Another World, (selv kalt "Another Time" av en av mine college roommates) spillet var virkelig andre verdslig til min Amiga-bundet selv, gjentatte ganger ser den fantastiske åpningen filmsekvens i mørke rommet mitt. De fleste spillene på den tiden brukte stiv-as-a-board punktgrafikk, men Another World ansatt vektor polygoner for å fortelle historien i silkemyk, minimalistisk animasjon. Jeg ble betatt, og da jeg fikk vite at Chahi hadde re-utgitt en oppdatert versjon på 14 april 2006, jeg måtte slippe alt og legge inn en annen verden.

Yngre spillere er sannsynlig å oppdage at denne tittelen fødd mange spill designelementer feilaktig tilskrives mye mer moderne titler. Vannet puslespill spesielt kommer til meg som å ha blitt gjentatt i moderne førstepersonsskytespill.

Tittelen er kort etter dagens standarder - forfriskende så etter min mening. Denne gjennomgangen ble gjennomført i en helg, mens den typiske walkthrough tar meg flere måneder å fullføre. Til tross for sin kortfattethet, er denne tittelen hardt. Ofte gal hardt. Men hvis du klarer å komme forbi den noen ganger frustrerende antall gjentatte dødsfall, vil du finne en svært minneverdig spill og en viktig del av spillhistorien. Den elegante stil og smart level design har tillatt Another World til å bo hos meg i femten år. Jeg håper du er like glad som jeg er til å spille denne klassiske all over again.

Relaterte innlegg

 • Beskrivelse ►►►► Svar på alle nivåer for hva er ordet spillet. Leter du etter bedrager og svar på den populære Android spillet Hva er Ordet? Se ikke videre, har vi deg dekket! Vår...

 • Beskrivelse ►►►► Svar på alle nivåer for hva er ordet spillet. Leter du etter bedrager og svar på den populære Android spillet Hva er Ordet? Se ikke videre, har vi deg dekket! Vår...

 • 4 Pics en Word (Hva er Ordet?) Anmeldelse Pris når anmeldt RedSpell hevder sin Hva er Ordet? iPhone og iPad app er den opprinnelige versjonen av den nyeste mani i mobilordspill. men...

 • Finn oss på Facebook Nye svar for ulike Logo Quiz spill vil bli constanly lagt med de nyeste tilskuddene blir Logo Quiz Filippinene for Android og Logo Quiz Ultimate, den nyeste quiz for ...

 • 4 Pics en Word-bedrager, svar og løsningsnivåer 193 til 256. 4 Pics en Word 4 Pics en Word 4 Pics en Word er den mest berømte "gjette ordet" fra bildene spillet. Det teller millioner av fans på ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/android-hva-ordet-walkthrough.php on line 143

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/android-hva-ordet-walkthrough.php on line 143