Android hva er en root bruker

[Android] Hva er Superbruker

Å få root på en Android-enhet oppnås ikke ved å låse opp bootloader, eller installere en tilpasset gjenoppretting, men ved å blinke en liten fil som heter superbruker.

Superbruker er et lite verktøy som styrer tilgang til root rettigheter, type som en gatekeeper. Det gjør at programmer ikke kan gjøre endringer i din enhet uten å spørre deg først.

Android hva er en root bruker

De fleste roms komme med noen form for superbruker verktøyet installert, men når rooting lager Android ROM en er nødvendig.

Det er flere superbruker verktøy tilgjengelig, og dessverre de alle deler samme navn! Skille dem kan være litt av et problem, spesielt når de alle oppfyller samme funksjon. Noen superbruker verktøyene er vennligere å bruke når andre er litt mer komplisert.

Den mest tilgjengelige superbruker jeg har brukt er ClockWorkMod egen superbruker, som gir enkel tilgang til apps som bruker root privilegier. Det har også mange funksjoner som andre superbruker hjelpemidler tar ekstra betalt for som pin beskyttelse.

Her er tre populære superbruker verktøy.

Installere en superbruker Utility ofte innebærer først å ha en installert, eller å måtte blinke det fra en zip-fil. For eksempel ClockWorkMod gir en zip-fil som kan blinket bruke en tilpasset gjenoppretting.

Hvis du har noen spørsmål jeg vil gjøre mitt beste for å svare på dem, jeg er ikke en ekspert på Android, bare veldig ressurssterke.

Hvordan akkurat gjør "rot" brukertilgang / konto fungerer? Har alle programmer kjøres som root på telefonen etter at rooting?

Jeg er ny på Android. Min gamle dumbphone blakk, så jeg tenkte på å kjøpe en ny smarttelefon (Android).

Jeg har lest om rooting telefonen, men jeg har noen konsept tvil: når du kjøper en Android-telefon fra en operatør, trenger du ikke "root" tilgang. Når du starter telefonen, betyr det at en "bruker" konto (som jeg har på på Linux / Mac, '/ home / meg selv ") brukes? Har '/ home / meg selv "eller lignende eksisterer i Android-telefoner?

Hvis jeg "root" en telefon, vil jeg starte telefonen som root når jeg slår den på? Vil alle programmer nå kjøres som root? Eller når de prøver å bli kjørt som root, trenger jeg å tillate dem slik?

Android hva er en root bruker

Siden Android er et Linux, er jeg interessert i å ha tilgang til en terminal og noen unix verktøy (ssh, rsync, etc). Jeg har ikke noe imot å måtte bruke en bluetooth-tastatur og vi (for å redigere / etc / hosts for eksempel) hvis nødvendig. Er dette mulig? Kan jeg ha en terminal med mye unix verktøy (jeg vet busybox er tilgjengelig)?

Hvis Android er egentlig en Linux, til backup enheten, bør ikke jeg bare kunne koble å heie det, gjøre en full tjære -cvzf / og dem en scp til et sted? Hvorfor skulle jeg ha Nandroid og disse fulle blowns løsninger?

Relaterte innlegg

  • Utvikler informasjon Beskrivelse Root Explorer er den ultimate filbehandler for root brukere. Åpne hele android filsystem (inkludert den unnvikende data mappen!). Funksjoner inkluderer ...

  • Hvordan å heie din Android-telefon eller tablett i 2015 (og fjerner rottilgangen det) Er lokke av å være en superbruker friste deg? Android rooting åpner opp en verden av muligheter, men det kan også annullere ...

  • Best eReader for Android Reading ebøker på Android pleide å være bare greit nok. Nå er det kjempeflott. Mens det er mange søte apps for å lese bøker på telefonen eller nettbrettet, Play Bøker har ...

  • Video: Hands-on med ny Instagram video på Android Ikke at det var mye av en overraskelse etter et par rapporter brøt nyheten i dagene fram til dagens Facebook event, men ja, de ...

  • Nå Browser er en lett nettleser for Android med Flash-støtte Android: Hvis du fortsatt trenger flash-støtte på farten, nå Browser er en rask nettleser for Android som tilbyr det. Den...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/android-hva-er-en-root-bruker.php on line 118

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/android-hva-er-en-root-bruker.php on line 118