Android 5.1.1 whats nye Nexus 6

Her er hva som er nytt i Android 5.1 på Nexus 6

Etter å ha blitt første sett på Googles Android One-enheter i fremvoksende markeder, er Android 5.1 Lollipop endelig begynner å lande på Googles Nexus-enheter. Jeg har brukt den bedre delen av dagen i går å laste ned og forsøker å installere oppdateringen, og har om en dag av faktisk bruk under beltet mitt så langt. Nexus 6 Android 5.1-oppdateringen skal være ankommer helst. La oss hoppe rett inn i hvordan jeg fikk det på min enhet, og hva som er nytt, endret, oppdatert, og hva som fortsatt mangler i den nyeste versjonen av Lollipop!

Android 5.1.1 whats nye Nexus 6

Min oppgraderingsprosessen

Til å begynne med, var jeg kjører Android 5.0.1, forankret, med en egendefinert kernel (men et lager gjenopprettingsbilde) på enheten. Dette gjør installere OTA oppdateringer veldig "interessant". Angivelig jeg hadde en versjon av 5.0.1 på telefonen min som ikke var forenlig med OTA oppdateringen som jeg prøvde å lasting (for noen grunn min 5.0.1 var ikke LRX22C, selv om jeg ikke klarte å skrive ned versjonsnummeret) .

Siden hele fabrikkbildet for Android 5.1.0 (LMY47D) var ikke tilgjengelig på den tiden (men er nå), jeg valgte i stedet å blinke hele 5.0.1 (LRX22C) bilde, så ADB SIDELOAD den 5.1.0 OTA oppdatering .

Etter et par timer futzing ble jeg endelig starter opp i Android 5.1 for første gang. Denne prosessen suger batteriet og binder opp prosessorkjerner som ingen virksomhet fordi du laste ned og installere så mange programmer og oppdateringer. I løpet av denne prosessen er det best bare å lene seg tilbake og la telefonen gjøre sine ting. Hvis du ønsker å installere Android 5.1.0 på Nexus, har vi alle linkene du trenger i Stephen Schenck artikkel.

Etter at prosessen ble gjort, min jakt på nye funksjoner begynte.

Nye funksjoner

First off, etter at alle apps hadde oppdatert, min Nexus 6 var kjappere enn det noen gang hadde følt. Ved første tilskrives jeg dette å bare ha en "ny telefon", uten alle de "crud" som blir samlet inn over normal bruk (eller i mitt tilfelle, "over-use") av en enhet. Angivelig det er ikke tilfelle.

Takk til Francisco Franco har vi lært at quad-core Snapdragon 805 tidligere selektivt kontrollert hvor mange kjerner det ble løping basert på etterspørsel. Med Android 5.1, Nexus 6 er i full quad-core-modus hele tiden. Google har også deaktivert en "boost" -modus som fiklet med klokkefrekvens når du bytter oppgaver mellom kjernene. Det er ikke å nevne de ytterligere optimaliser Google har gjort i ART runtime.

Android 5.1.1 whats nye Nexus 6

Deretter 5.1 introduserer en fornyet "avbrytelser" alternativet som etterligner de Android Wear fikk på sin siste oppdatering. Disse alternativene gjør det lettere å "stillhet" telefonen mens du er i et møte, på en film, eller sover - men det har fortsatt noen rom for forbedring.

Som vi har nevnt i andre artikler om Android 5.1, har en ny "rask tilgang" panel er lagt til varselpanelet som lar deg administrere og kontrollere WiFi og Bluetooth-enheter uten å måtte kjøre dypt inn i systeminnstillingene. Det er en liten ting, men at det er praktisk.

Appsmodus har blitt forbedret. Kontakter-appen har fått en ansiktsløftning. Et par nye animasjoner er lagt (automatisk rotering raskt veksle animerer, og andre småting). Før oppdateringen ble standard streaming media player kalt "AwesomePlayer", er det nå blitt erstattet av NuPlayer som bør gjøre avspilling jevnere, og streaming avspilling enda bedre.

Enheten er enda mer beskyttet takket være noe passende kalt "Enhetsmodus". Denne funksjonen kan settes til å holde enheten trygt selv om noen andre finner det og fabrikktilbakestiller det. Foreløpig er denne funksjonen bare på Nexus 6 og Nexus 9, men Google har antydet at det vil bli mer utbredt fremover.

Når Nexus 6 ble annonsert vi ble lovet "HD Voice Calling" med en fremtidig oppdatering. Denne oppdateringen er det. Både T-Mobile og Verizon kunder kan nå ringe og motta "HD Voice" samtaler. (Vi var ikke i stand til å teste dette ennå, men vi er sikker på at det er kjempeflott.).

Tidligere skrev jeg om en minnelekkasje som ble plager Nexus 6. spiser opp batterilevetid, og bremse ting ned mye. Så vidt jeg kan fortelle, har det minnelekkasje endelig blitt fikset.

Totalt sett var det mer enn 14.000 rettinger, tweaks, og endringer som Google leverte i Android 5.1. Vi kan selvsagt ikke dekke dem alle der. Hvis du ønsker å se alt som ble lagt til, sjekk ut hele endrings.

Hva er fortsatt mangler?

T-Mobile-kunder ble lovet en oppdatering som ville gjøre det mulig Wi-Fi-anrop - som ikke har kommet ennå (men du kan fortsatt manuelt sette opp din egen SIP-leverandør for å ringe og motta samtaler via et datanettverk hvis du vil).

Å gjøre utgående samtaler via Google Voice-kontoen fortsatt krever Google Voice app som skal installeres og thusly konfigurert. Jeg hadde forventet at dette kravet ville ha blitt eliminert med "dialer update" i Android 5.1, men jeg var tydeligvis feil.

Til tross for alle forbedringene til varsler, er det fortsatt ingen ekte "stille" modus.

Etter din mening, hva er den beste ny funksjon i Android 5.1? Hva gjorde Google få rett? Hva trenger fortsatt forbedring? Hva føler du fortsatt mangler? Hodet ned til kommentarfeltet og gi oss beskjed!

Relaterte innlegg

  • Hva er egentlig nytt i Android 5.0.2? Google rundet ut i forrige uke ved å gjøre sin nyeste systemprogramvare tilgjengelig for 2012 Nexus 7. tablett var behov for en oppdatering, etter å ha sett ...

  • Nivå 1 - Logo Quiz Spill iPhone-versjon Nedenfor finner du alle svarene for Logos Quiz spillet på iPhone, iPad og iPod touch. Dette er den enkleste nivået av spillet med bare 34 logoer til ...

  • Android M: Hva er nytt i Googles nyeste operativsystem Med M oppgradering, vil brukerne kunne innkalle Google Nå for å skanne alt innhold kan være på skjermen en mobilenhet. SAN ...

  • Samsung Galaxy S6 kant The Galaxy S6 kanten, annonsert på MWC i Barcelona, ​​er nært knyttet til "standard" Galaxy S6, men de lange kantene på telefonen er buet over sidene. Det idrett ...

  • Beskrivelse ►►►► Svar på alle nivåer for hva er ordet spillet. Leter du etter bedrager og svar på den populære Android spillet Hva er Ordet? Se ikke videre, har vi deg dekket! Vår...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/android-5-1-1-whats-nye-nexus-6.php on line 125

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/android-5-1-1-whats-nye-nexus-6.php on line 125