Android 5.1.1 hva nytt s5

Galaxy S5 Android 5.1.1 Lollipop Update Treff USA

I en overraskelse vendingen i morges Samsung Galaxy S5 i USA begynte å motta den absolutt nyeste Android 5.1.1 Lollipop programvareoppdatering. I forrige uke hørte vi rapporter om at det var kommer snart for den internasjonale Galaxy S5, under testfasen, og de fleste ikke var ventet amerikanske flyselskaper å levere oppdateringen i minst en måned.

Android 5.1.1 hva nytt s5

Imidlertid har denne morgenen flere rapporter faktisk bekreftet Galaxy S5 i USA er å få Android 5.1.1 Lollipop. Foreløpig alle nyheter og oppdateringer har vært rettet mot den nye Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, men i dag T-Mobile begynte å skyve 5.1.1 for Galaxy S5 fra i fjor.

I april, Google bekreftet en oppfølger til sin Android 5.1-oppdateringen. At det å være en liten Android 5.1.1 Lollipop utgivelsen rettet fikse noen bugs og bedre på den første utgivelsen. Oppdateringen har vært tilgjengelig på Nexus-enheter i flere uker nå, og det har sakte begynt å ankomme for ikke-Nexus-enheter.

Annonse

Annonse

Den første Android 5.1.1 Lollipop oppdatering for en Samsung-enhet i USA kom med T-Mobile også, som var en overraskelse i seg selv, og nå mange er enda mer overrasket over det treffer eldre Galaxy S5.

Samsung begynner å rulle ut Android 5.1.1 for sine Galaxy smarttelefoner og tidligere denne måneden, har selskapet skjøvet ut en Android 5.1.1 oppdatering for Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge på T-Mobile i USA, men så langt det er bare amerikanske operatøren for å slippe Googles nyeste programvaren. Vi har ventet AT&T, Verizon og andre til å være opp neste, og levere Android 5.1.1 for Galaxy S6, men i stedet er det T-Mobile igjen, men levere det for Galaxy S5.

T-Mobile eller Samsung har bekreftet eller annonserte oppdateringen, så enten det gikk ut tidlig, eller de vil være å gjøre formelle kunngjøringer kort tid. Dette betyr at det er ingen eksakte detaljer om hva som er i oppdateringen, eller en changelog. Vi forventer det samme temaet motoren tilgjengelig på Galaxy S6 å treffe Galaxy S5, men det vil ikke ha samme programvare i form av visuelle endringer. Brukere rapporterer den fortsatt har den eldre versjonen av TouchWiz, for å holde endringene minimale for Galaxy S5 eiere.

Android 5.1.1 hva nytt s5

De med en T-Mobile Samsung Galaxy S5 kan forvente den nyeste Android 5.1.1 Lollipop oppdatering å komme som en OTA-programvareoppdatering som alle andre, eller brukere kan dra inn innstillinger gt; Om telefonen gt; og se etter oppdateringer selv.

Som en ekstra fordel, kan brukerne også laste ned og installere Samsung Kies PC-programvare, og trekk den nyeste T-Mobile Galaxy S5 Android 5.1.1 Lollipop oppdatering på den måten også.

Det er verdt å merke seg at Galaxy S5 Android 5.1.1-oppdateringen ikke var ventet å ankomme før minst neste måned, og selv Galaxy Note 4 Android 5.1.1 oppdatering er ryktet for juli. The Galaxy S5 Android 5.1.1 oppdatering ikke har en utgivelsesdato ennå, men er her for en transportør her i USA, at det å være T-Mobile.

Vi er ennå ikke sikker på hva alt er nytt, eller om dette var et uhell skjøvet ut av T-Mobile. Det er en stor 600 MB oppdatering skjønt, så vi forventer mange endringer. De som ønsker det nyeste og beste kan være lurt å få oppdateringen nå før det er trukket. Mens andre kan være lurt å vente for noen kunngjøringer, tilbakemeldinger, og detaljer om hva som er nytt, og hvis denne oppdateringen forårsaker noen problemer. Den første Android 5.0-oppdatering var pepret med små problemer, så dette kunne løse de fleste av dem, men også introdusere noen nye selv. Det er vanskelig å si.

Alle sagt og gjort, minst én versjon av Galaxy S5 i USA er å få den nyeste Android 5.1.1 Lollipop oppdatering, og forhåpentligvis flere Galaxy S5 og Galaxy S6 Android 5.1.1 oppdateringer kommer i nær fremtid. Vi vil oppdatere så snart vi vet mer.

Relaterte innlegg

  • Den beste måten å svare "Hva er din største svakhet?» «Du har fortalt meg om dine styrker-nå, kan du dele det du anser for å være din største svakhet?" Det er spørsmålet som ingen ...

  • Last ned WhatsApp for Blackberry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 7 januar 2015 Last ned WhatsApp for Blackberry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 og alle andre enheter WhatsApp er den beste og ...

  • Best eReader for Android Reading ebøker på Android pleide å være bare greit nok. Nå er det kjempeflott. Mens det er mange søte apps for å lese bøker på telefonen eller nettbrettet, Play Bøker har ...

  • Kan du si taco? En rekke nye emojier landet på iPhones og iPads tidligere denne uken med iOS 9.1-oppdateringen, inkludert midterste fingrene, enhjørninger og elendige, forlater Android-brukere litt igjen ...

  • LogoGuess The Word Answers og Cheats Logo Guess svar Logo Guess er et vanskelig, konkurranse app-branding spill som tester dine kunnskaper om globale merkevarer og ikoner. Laget av Xin Wenwei, ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/android-5-1-1-hva-nytt-s5.php on line 117

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/android-5-1-1-hva-nytt-s5.php on line 117