Android 5.1.1 hva nytt notat 4

Android 5.1.1 for Galaxy S6 og Galaxy S6 kant: Hva er nytt?

Android 5.1 for Galaxy S6 og Galaxy S6 kanten må være blant de mest etterlengtede oppdateringer til OS i historien, til tross for å være relativt små i forhold til nye funksjoner. Det betyr ikke at det ikke er viktig, så det løser fryktelig minnelekkasje problemet i Android 5.0 Lollipop. Hva det gjorde ikke fikse det fryktelige minnehåndtering på Galaxy S6 og S6 kanten. men det gjør få et par nye funksjoner og endringer / forbedringer.

De fleste av disse endringene er ikke lett synlige, så hvis du er rocking Galaxy S6 eller S6 kanten, her er en liste over hva Android 5.1.1 bringer til Samsungs største Galaxy S flaggskip.

Nye kamerafunksjoner

 • Med Android 5.1.1, kameraet på S6 får et par funksjoner som ikke var der før. Først, det er en manuell eksponeringskontroll som nå lar deg endre eksponeringen direkte på søkeren ved å dra fingeren opp og ned på skjermen. Det er en funksjon som er inspirert av iPhone. og det kan noen ganger gjøre underverker når du målretter et motiv med mye lys i bakgrunnen eller i dårlige lysforhold.
 • Det er to andre funksjoner som har blitt innført, selv om disse ikke er synlig for brukeren før de bruker en tredjeparts kamera app (som Manual kamera): støtte for lagring RAW-bilder og muligheten til å sette ISO til 50. begge disse alternativene er mer nyttig for avanserte brukere, men de teller ikke når vi snakker om de store endringene i 5.1.1.
 • Det er også en UI endring i kamera-appen. Når du bruker talekommandoer for å ta et bilde, teller kameraet ned før du gjør do, og den numeriske nedtellingen i denne saken har blitt erstattet av en radar-lignende sirkel. Vi tror det tidligere var bedre siden du visste nøyaktig hvor mye tid som var igjen før bildet ville bli tatt, men når det gjelder design, er sikkert fint det nye timer.

Ny batteristrøm optimalisering alternativ

Du er nok ikke alene om du aldri har vært i stand til å få DETALJ knappen i batteribruksstatistikker (under fanen Batteri energidisponering) for å fungere. Dette alternativet er for å oppdage programmer som bruker en unormalt høy andel av batteri, og i vårt tilfelle, har vi aldri sett enhetene oppdage en slik app.

Android 5.1.1 hva nytt notat 4

Med Android 5.1.1, som fortsatt ser ut til å være tilfelle, men å trykke det DETALJ knappen nå tar deg til en meny der du kan avinstallere programmer og angi noen bakgrunnsprogrammer for å automatisk slutte å kjøre. Treffer AUTO STOP knappen vil gjøre disse programmene stoppe etter 10 minutter, en forsinkelse som er ingen tvil om det å tillate disse programmene til slutt hva er det de kan gjøre i bakgrunnen.

Angivelig, vil en app satt til auto stopp alltid slutte å kjøre i ca 10 minutter hver gang du åpner dem. Dette bør komme godt med for programmer som du ikke bruker så ofte, og selv når du gjør det, trenger du ikke trenger dem til å fortsette å kjøre i bakgrunnen når du er ferdig.

Roter knappen i kalkulatoren

Hvis du har rotasjonen skjermen begir seg på telefonen, vil du nå se en knapp på kalkulatoren som lar deg veksle mellom liggende og stående modus. Dette alternativet vises ikke hvis du har skjermrotasjon satt til på tvers av systemet, som er en fin touch. En rotere alternativ som dette ville sikkert være nyttig i applikasjoner som galleriet også, for de som holder skjermrotering, men må slå den på når de sjekker ut bildene i galleriet, og kanskje Samsung vil legge en til flere apps med fremtidige oppdateringer.

A - Å sortering i rakett app skuff

Nå kan du sortere listen over programmer i hjemmet launcher app skuff i alfabetisk rekkefølge, noe som aldri skulle ha vært borte i første omgang. Denne sorteringen kan gjøres ved å trykke på A-knappen øverst i app skuff, selv om dette ikke fremdeles fungere som det skal - må du sortere listen på nytt etter å ha installert eller avinstallere app, som kan være en plage hvis du fortsette å prøve ut nye apps regelmessig.

Android 5.1.1 hva nytt notat 4

S Finder og Quick Connect veksler i varselpanelet kan nå bli deaktivert

Dette er sannsynligvis det beste eksemplet på en endring som er liten, men er sannsynlig å gjøre mye av brukerne fornøyde. Nå kan du fjerne S Finder og Quick Connect veksler fra varselpanelet og ta tilbake plassen disse veksler ta opp. For å gjøre dette, bare dra ned varselpanelet, slo EDIT knappen øverst til høyre, deretter fjern merket S Finder og Quick Connect alternativene nederst, deretter traff FERDIG. Du trenger ikke å deaktivere begge - du kan deaktivere en av de to, som vil gjøre det aktivert alternativet tar opp hele bredden på skjermen under hurtiginnstillings veksler.

Motion effekt i tapet innstillinger

Dette er en annen endring som legger ikke noe unntak for en visuell effekt. Aktivere bevegelseseffekten gjør startskjermen tapet flytter aldri så litt når du vipper enheten venstre og høyre eller topp og bunn, og du kan finne bevegelseseffekten alternativ i bakgrunnen valg. Det er bare tilgjengelig hvis du bruker standard TouchWiz bærerakett, så ikke bli overrasket hvis du ikke ser alternativet på en tredjeparts launcher.

Andre mindre endringer

 • Temaer Menyen har nå et stort tema Lagre-knappen nederst i stedet for bare en STORE knappen øverst til høyre.
 • Den app skuff åpning animasjon i bærerakett er raskere og smidigere, noe som gjør apps liste opp raskere.
 • Som minnelekkasje har blitt fikset, er ytelsen mer konsekvent, slik at enheten din skal være mindre tilbøyelige til å bremse ned etter lengre tids bruk.

Som du kan se, Android 5.1.1 er ganske mye en forbedring av brukergrensesnittet, noe som gjør ting mer intuitivt i noen tilfeller mens du legger en svært liten mengde nye aldri før sett funksjoner (les aldri før har sett på S6 og S6 kant.) Selvfølgelig, det er ting som ikke dugde til tross for å ha vært til stede i beta bygger på 5.1.1, som gjestemodus eller lukkertid kontroll i kameraet. Forhåpentligvis Samsung vil ta opp restene senere gjennom mindre oppdateringer, i stedet for bare å vente på Android M å komme sammen.

Hvordan er du fornøyd med Android 5.1.1 på Galaxy S6 eller S6 kanten? La du merke til noe som vi savnet? La oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Relaterte innlegg

 • Hva er egentlig nytt i Android 5.0.2? Google rundet ut i forrige uke ved å gjøre sin nyeste systemprogramvare tilgjengelig for 2012 Nexus 7. tablett var behov for en oppdatering, etter å ha sett ...

 • Nivå 1 - Logo Quiz Spill iPhone-versjon Nedenfor finner du alle svarene for Logos Quiz spillet på iPhone, iPad og iPod touch. Dette er den enkleste nivået av spillet med bare 34 logoer til ...

 • Android M: Hva er nytt i Googles nyeste operativsystem Med M oppgradering, vil brukerne kunne innkalle Google Nå for å skanne alt innhold kan være på skjermen en mobilenhet. SAN ...

 • Samsung Galaxy S6 kant The Galaxy S6 kanten, annonsert på MWC i Barcelona, ​​er nært knyttet til "standard" Galaxy S6, men de lange kantene på telefonen er buet over sidene. Det idrett ...

 • Beskrivelse ►►►► Svar på alle nivåer for hva er ordet spillet. Leter du etter bedrager og svar på den populære Android spillet Hva er Ordet? Se ikke videre, har vi deg dekket! Vår...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/android-5-1-1-hva-nytt-notat-4.php on line 132

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/android-5-1-1-hva-nytt-notat-4.php on line 132