Android 2.3 6 hva nytt

Android 2.3.3 APIer

I dette dokumentet

Android 2.3.3 (GINGERBREAD_MR1) er en liten funksjon utgivelse som legger til flere forbedringer og APIer til Android 2.3-plattformen.

For utviklere, er tilgjengelig som en nedlastbar komponent for Android SDK Android 2.3.3 plattformen. Den nedlastbare plattformen inkluderer en Android bibliotek og system image, samt et sett med emulator skinn og mer. For å komme i gang utvikling eller testing mot Android 2.3.3, bruke Android SDK Manager til å laste ned plattformen inn i SDK.

Android 2.3 6 hva nytt

API oversikt

Avsnittene nedenfor gir en teknisk oversikt over hva som er nytt for utviklere i 2.3.3, inkludert nye funksjoner og endringer i rammeverket API siden forrige versjon.

Near Field Communications (NFC)

Android 2.3.3 gir forbedret og utvidet støtte for NFC, slik at programmer for å samhandle med flere typer koder på nye måter.

En ny, omfattende sett av APIer gi applikasjoner lese og skrive tilgang til et bredere spekter av standard tag teknologier, inkludert:

 • NFC-A (ISO 14443-3A)
 • NFC-B (ISO 14443-3B)
 • NFC-F (JIS 6319-4)
 • NFC-V (ISO 15693)
 • ISO-DEP (ISO 14443-4)
 • MIFARE Classic
 • MIFARE Ultralight
 • NFC Forum NDEF tags

Plattformen gir også en begrenset peer-to-peer kommunikasjonsprotokoll og API. Forgrunnen aktiviteter kan bruke API for å registrere en NDEF melding som vil bli skjøvet til andre NFC-enheter når de kobles til.

Avansert tag utsending nå gir programmene mer kontroll over hvordan og når de blir lansert, når en NFC-brikke blir oppdaget. Tidligere plattformen brukes en ettrinns hensikt å sende ut for å varsle berørte applikasjoner som en tag ble oppdaget. Plattformen benytter nå en fire-trinns prosess som gjør at forgrunnen programmet å ta kontroll over en tag hendelse før det er gått til noen andre programmer (android.nfc.NfcAdapter.enableForegroundDispatch ()). Den nye utsendelse prosessen kan også apps lytte etter spesifikke tag innhold og tag teknologi, basert på to nye hensikt handlinger — android.nfc.action.NDEF_DISCOVERED og android.nfc.action.TECH_DISCOVERED.

Android 2.3 6 hva nytt

NFC API er tilgjengelig i android.nfc og android.nfc.tech pakker. De viktigste klassene er:

 • NfcAdapter. som representerer NFC maskinvare på enheten.
 • NdefMessage. som representerer en NDEF data melding, standardformatet som "poster" som frakter data overføres mellom enheter og koder. En NDEF melding visse mange NDEF registreringer av forskjellige typer. Søknader kan motta disse meldingene fra NDEF_DISCOVERED. TECH_DISCOVERED. eller TAG_DISCOVERED hensikter.
 • NdefRecord. levert i en NdefMessage. som beskriver hvilken type data blir delt og bærer selve dataene.
 • Stikkord. som representerer en kode skannes av enheten. Flere typer koder støttes, basert på den underliggende koden teknologi.
 • TagTechnology. et grensesnitt som gir applikasjoner tilgang til å merke egenskaper og I / O-operasjoner basert på teknologier som finnes i koden. For en fullstendig liste over tag teknologier støttes i Android 2.3.3, se android.nfc.tech.

NFC-kommunikasjon er avhengig av trådløs teknologi i enheten maskinvare, og er ikke til stede i alle Android-enheter. Android-enheter som ikke støtter NFC vil returnere en null objekt når getDefaultAdapter (Context) kalles, og context.getPackageManager (). HasSystemFeature (PackageManager.FEATURE_NFC) vil returnere false. NFC API er alltid til stede, men uavhengig av underliggende maskinvarestøtte.

Hvis du vil bruke NFC API, må søknader be om tillatelse fra brukeren ved å erklære lt; bruker-tillatelse android: name = "android.permission.NFC" gt; i sine manifestfiler.

Android 2.3 6 hva nytt

I tillegg kan utviklere be filtrering på Google Play, slik at deres programmer er ikke synlig for brukere med enheter støtter ikke NFC. For å be om filtrering, tilsett lt; bruker-feature android: name = "android.hardware.nfc" android: påbudt = "true" gt; til programmets manifest.

For mer informasjon, les utvikleren guide NFC.

Android 2.3.3 legger plattform og API-støtte for Bluetooth usikrede kontaktforbindelser. Dette lar applikasjoner kommunisere med enkle enheter som kanskje ikke tilbyr et brukergrensesnitt for godkjenning. Se createInsecureRfcommSocketToServiceRecord (java.util.UUID) og listenUsingInsecureRfcommWithServiceRecord (java.lang.String, java.util.UUID) for mer informasjon.

 • En ny BitmapRegionDecoder klasse lar programmer dekode et rektangel region fra et bilde. API er spesielt nyttig når et originalt bilde er stort og og programmet trenger bare deler av bildet.
 • En ny inPreferQualityOverSpeed ​​felt i BitmapFactory.Options tillater programmer å bruke en mer nøyaktig, men litt tregere IDCT metode i JPEG dekode. Dette i sin tur forbedrer kvaliteten av den rekonstruerte bildet.

Media rammeverk

 • En ny MediaMetadataRetriever klasse gir et helhetlig grensesnitt for å hente ramme og metadata fra en inngangs mediefil.
 • MediaRecorder.AudioEncoder og MediaRecorder.OutputFormat inkludere nye felt for å angi AMR Wideband og AAC-format.

Talegjenkjenning

API for talegjenkjenning inkluderer nye konstanter for å la deg styre stemmen søkeresultatene på nye måter. Selv om de nye konstanter ikke er nødvendig for normal bruk av talegjenkjenning, kan du bruke dem til å tilby et annet syn på stemmesøkeresultatene i din søknad. For informasjon, se RecognizerResultsIntent.

Android 2.3.3 plattformen leverer en oppdatert versjon av rammeverket API. Android 2.3.3 API er tildelt et heltall identifikator — 10 — som er lagret i selve systemet. Denne identifikatoren, kalt "API Level", gjør at systemet kan riktig avgjøre om et program er kompatibelt med systemet, før du installerer programmet.

Slik bruker APIer introdusert i Android 2.3.3 i søknaden din, må du kompilere programmet mot Android-biblioteket som er gitt i Android 2.3.3 SDK-plattformen. Avhengig av dine behov, kan du også legge til en android: minSdkVersion = "10" attributt til lt; bruker-sdkgt; element i programmets manifest. Hvis programmet er laget for å kjøre bare på Android 2.3 og høyere, erklærte attributtet hindrer programmet blir installert på tidligere versjoner av plattformen.

For mer informasjon, kan du lese Hva er API nivå?

Topp 10 funksjoner i Android 2.3 (Gingerbread)

Den etterlengtede Gingerbread-versjonen kommer ut. sammen med en mengde bruker og utviklerrettede funksjoner som vil glede og overraske. For meg, jeg er bare glad for å ha en unnskyldning for å bruke ordet "mangfold" i en setning. Jeg mener, virkelig, hvor ofte skjer det?

Før du får til gode ting, jeg har et par ansvarsfraskrivelser om Gingerbread som du bør være klar over:

 1. Du kan ikke ha det. Ikke på en ekte telefon, inntil den 16. desember da du kan skallet ut $ 529 for en ny Nexus S telefonen ($ 199 med to års slaveri, eh, jeg mener kontrakt). Det er ingen ord på når eller om Gingerbread vil være tilgjengelig på andre telefoner. Selv Nexus One, som fram til nå har alltid fått oppdateringer før noen annen telefon, vil ikke være å få Gingerbread for "noen uker". De fleste brukere trenger ikke engang 2.2 ennå.
 2. Det er ikke Android 3.0. Gingerbread er en mindre utgivelse, som vil bli erstattet neste år med den store 3,0 Honeycomb utgivelsen. Andy Rubin, far til Android, demonstrerte en Android tablett fra Motorola i går, og det var kjører Honeycomb, ikke Gingerbread. Jeg er sikker på at vi vil se nye tabletter med Gingerbread akkurat som vi så dem med Froyo, men hvis du leter etter den mytiske Tablet-optimalisert versjon av Android, dette er ikke droid du leter etter.

Det finnes dusinvis av endringer i 2.3, men jeg bare kommer til å plukke 10 som stikker ut som å være spesielt nyttig eller spill endring. Som vanlig, vil jeg bryte dette opp i 5 brukerfunksjoner og 5 utviklerfunksjoner. Først opp: godbiter for brukerne.

brukerfunksjoner

 1. Ny skjermtastaturet. Den standard tastatur har blitt kraftig forbedret i Android 2.3, med raskere inngang og mer intuitivt å skrive. Selv cut-and-paste fikk en makeover.
 2. Strømlinjeformet brukergrensesnitt. Nye farger og ulike UI endringer og polsk gjør Android mer konsistent og enklere å bruke.
 3. Søknad og strømstyring. Android 2.3 gir bedre innsikt i hva som kjører i bakgrunnen, hvor mye minne og CPU-tid den bruker, og selv lar deg drepe dårlig oppførsel apps. Ja, etter måneder med å fortelle oss at vi ikke trenger en oppgave morder, de gir oss en oppgave morder. Nyt latter, iPhone fans.
 4. SIP Internett-anrop. Voice over IP er integrert direkte i Android 2.3. Dessverre må du få en SIP-konto fra en tredjepart, og evnen kan innskrenkes på noen operatører.
 5. Last ned ledelse. Alle dine nedlastinger fra nettleseren, e-post og andre programmer, kan nå sees og styres fra ett sted.

utviklerfunksjoner

 1. Native utvikling. Muligheten til å skrive Android programmer eller deler av programmer er ikke ny, men i Android 2.3 det blir et stort løft med utløsning 5 av Native Development Kit (NDK). For eksempel kan du nå motta innspill og sensorhendelser, produsere lyd, manipulere 3D-grafikk sammenhenger, adkomst eiendeler og lagring, og mer alt fra egen kode. De har selv lagt en NativeActivity klasse som lar deg skrive dine livssyklus callbacks i egen kode.
 2. JVM hastighet. For Java-utviklere, 2.3 legger til en rekke speedups, særlig en samtidig søppelinnsamler. Ifølge Google søppelrydding pauser vil være under 3 ms, som er liten nok til ikke å bli lagt merke til i en 30fps eller 60fps spill. Nye JIT optimaliseringer gjør Dalvik kode kjøres enda raskere enn før.
 3. Raskere event distribusjon. I tidligere versjoner av Android, ville bare holde fingeren nede på skjermen føre til det programmet var i gang å bremse ned, noen ganger dramatisk. Dette er alle fast i Android 2.3.
 4. Multimedia. Rike lydeffekter som reverb og hodetelefon virtualisering kan brukes til lokale spor eller globalt over flere spor. Plattformen legger innebygd støtte for VP8 / WebM video, pluss AAC og AMR wideband-koding. Dessuten er det nå offisielle API-er for å få tilgang til de foran og bak kamera. Det er noe begrenset støtte for ekstra store (tablett og TV) skjermer.
 5. Near Field Communications (NFC). I Japan er NFC en Big Deal, og håpet er at det vil slå an i resten av verden også. Den har alle typer bruk, for eksempel med riktig maskinvare og programvare du kan bruke telefonen som en erstatning for ditt kredittkort for å gjøre poenget med salg kjøp. Ved hjelp av NFC API apps kan svare på NFC koder innebygd i stockers, plakater, og også andre enheter.

For en fullstendig liste over endringer se Android 2.3 plattform høydepunkter og API Differences Report. Ifølge statistikk på API Forskjeller siden, Android 2.3 er 2,93% annerledes sammenlignet med Android 2.2, med 764 filer, 263 endringer, og 40 flyttinger. Android 2.3 vil bli tilgjengelig senere denne måneden på Nexus S telefonen fra Samsung, og fra andre leverandører neste år.

Hold ser Plattformversjoner Dashboard for å se hva slags markedsandel denne nye Android-versjonen oppnår over tid. Jeg anbefaler alle utviklere å teste sine apps på 2,3 emulator nå å sørge for at de kjører, men husk det vil være en stund før det er nok 2,3 enheter i feltet for det å lage en levedyktig mål.

Shameless plug alert: Telle 2.3, er det nå 5 forskjellige versjoner av Android i aktiv bruk, og starter med versjon 1.5. Gjør dine apps kompatibel med alle disse versjonene er et stort fokus på boken min, Hei, Android. Gratis eksempler med kildekoden er inkludert.

Relaterte innlegg

 • Den beste måten å svare "Hva er din største svakhet?» «Du har fortalt meg om dine styrker-nå, kan du dele det du anser for å være din største svakhet?" Det er spørsmålet som ingen ...

 • Last ned WhatsApp for Blackberry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 7 januar 2015 Last ned WhatsApp for Blackberry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 og alle andre enheter WhatsApp er den beste og ...

 • Best eReader for Android Reading ebøker på Android pleide å være bare greit nok. Nå er det kjempeflott. Mens det er mange søte apps for å lese bøker på telefonen eller nettbrettet, Play Bøker har ...

 • Kan du si taco? En rekke nye emojier landet på iPhones og iPads tidligere denne uken med iOS 9.1-oppdateringen, inkludert midterste fingrene, enhjørninger og elendige, forlater Android-brukere litt igjen ...

 • LogoGuess The Word Answers og Cheats Logo Guess svar Logo Guess er et vanskelig, konkurranse app-branding spill som tester dine kunnskaper om globale merkevarer og ikoner. Laget av Xin Wenwei, ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/android-2-3-6-hva-nytt.php on line 178

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/android-2-3-6-hva-nytt.php on line 178