4 pics 1 ord hva ordet android

4 Pics en Word (Hva er Ordet?) Anmeldelse

Pris når anmeldt

RedSpell hevder sin Hva er Ordet? iPhone og iPad app er den opprinnelige versjonen av den nyeste mani i mobilordspill. men lignende 4 Pics en Word fra LOTUM GmbH tar Android er Google Play-app markedet med storm. Se Android Advisor.

4 pics 1 ord hva ordet android

Minner om fjorårets Draw Something trend, hvis du har en Facebook-konto nå vil du uten tvil har sett foto innlegg fra vennene dine ber om din hjelp til å fullføre et puslespill. De vil ha postet et skjermbilde der det er fire separate bilder, hver med noe til felles, og plass til å skrive inn at noe under. De trenger din hjelp til å gjette riktig ord. Se Best Android Apps.

Disse skjerm vil se litt annerledes: Hvis de er blå vennen din er sannsynligvis spiller Hva er Ordet ?; svart, og det er sannsynlig at de har installert 4 Pics 1 Word, anmeldt her. Begge programmer er tilgjengelig for Android og iOS. selv om sistnevnte har større enhet støtte, som strekker seg til vår Nexus 10 tablett.

Vi har også installert 4 Pics en Word på en Sony Xperia P. Med den nyeste versjonen sies å være optimalisert for mindre skjermer, fant vi det like intuitivt å bruke på både smarttelefon og nettbrett. Tabletten versjonen viser også i stående modus, og bildene er av en tilstrekkelig oppløsning for å gjøre deg i stand til å se hva de er ment å skildre.

I hvert nivå fire bilder vises på skjermen, med noen tomme og bokstavbrikkene under. Din oppgave er å gjette hva det er disse bildene har til felles, og velg fra de tilgjengelige bokstaver for å fylle ut de tomme fliser. At flere bokstaver er gitt enn nødvendig forebygger 4 Pics en Word fra å bli en enkel anagram puzzler. Gjette riktig tema og du belønnes med tre mynter og fremgang til neste nivå.

Oppgavene er tilfeldig, men bare litt. Vi så de samme bildene på vår telefon og tablet, og i stort sett samme rekkefølge. Noen nivåer er enkle, som for eksempel bruk av to damer med armene i luften og to skudd i havet for å illustrere 'bølge', mens andre er vanskeligere: flaggene, mengden av mennesker, tom styrerommet bord og utvalg av bilder brukes til å vise 'masse' hadde oss stabbet for aldre.

4 pics 1 ord hva ordet android

De første fem nivåene er tilstrekkelig lett å suge deg inn i spillet, noe som medførte at en av grunnene til 4 Pics en Word er så populær i Google Play blir tydelig. En pop-up ber om at du tildeler app en fem-stjerners rating i retur for 150 mynter. Denne valutaen er nøkkelen til progresjon gjennom spillet som nivåene blir vanskeligere, så det er ikke overraskende at mange brukere er opptatt av å utnytte. Men belønner en app en høy score uten å ha grundig testet programvaren kan villede andre, og det er fullt mulig å avslå dette tilbudet.

Når du sitter fast på et nivå, trykker bomben ikonet nederst til høyre på skjermen gir deg muligheten til å fjerne noen av de tilgjengelige bokstaver (til en kostnad på 90 mynter) eller avslører et brev (60 mynter). Hvis du ikke har nok mynter, kan du kjøpe noen flere (fra $ 0,99 til 350). 4 Pics en Word er ellers fritt til å bruke, med ingen annonser.

Alternativt kan du be dine Facebook-venner for deres hjelp ved å trykke på Facebook-ikonet nederst på skjermen. Forutsatt at du er logget inn på Facebook-applikasjonen på telefonen eller nettbrettet, 4 Pics 1 Word vil automatisk opprette en post, og du bare trenger å trykke Del for å legge det på veggen din.

Det er så langt som 4 Pics en Word sosiale elementet går. I motsetning Draw Something. det er ikke mulig å samarbeide med disse vennene i selve spillet. Faktisk er hver installasjon av 4 Pics en Word uavhengig, uten personlig profil for å koble din fremgang mellom, si, telefon og tablet, og heller ikke tillate deg å få kontakt med venner. Selv om du ikke ville hyle av latter på deres innspill i dette spillet (som du kanskje i Draw Something), ville noen form for leaderboard være hyggelig.

Det er utrolig lett å komme inn 4 Pics 1 Word, uten instruksjon nødvendig. Det blir fort vanedannende, men det mangler som drapsmann sosiale elementet for å holde interessen når vanskelighetsgraden ramper opp. Gitt at du enten må plage dine venner eller betale for å gå videre, det kommer et punkt når du er genuint fast. Siden det er ingen annen måte å hoppe over et nivå eller be om en ny oppgave, er det lite sannsynlig 4 Pics en Word vil være på farten til app liste for lang.

4 Pics en Word (Hva er Ordet?): Specs

  • Android 2.2 eller nyere
  • 28MB lagringsplass
  • Android 2.2 eller nyere
  • 28MB lagringsplass

Whats The Word 4 Pics 1 Word Answers - Android

Hva ordet 4 pics 1 ord svar. Disse svarene og 4 bilder i en gjennomgang er for Android-versjonen av Whats ordet 4 pics 1 ord app spillet. Denne fire pics ett ord walkthrough inneholder cheats, hint og alle løsninger for alle 4 bilde puslespill i Android-app. Hva er ordet 4 pics i 1 er tilgjengelig for Android.

Svar for Hva er ordet 4 pics 1 ord fra starten. Det første svaret er barn, fordi det er fire bilder av barn som leker.

Barn. Fire bilder av barn som leker.

Svart. Owl, spill, jaguar og en mann med et spørsmålstegn.

Skilt. Fyllepenn, skilt og en kenguru med NEXT 100km.

Hoppe. Folk hopper og ski.

Vann. Vann, vanning en plan og en dusj.

Drikke. Ladies drikkevann, en katt og en baby.

Kran. Kran maskiner og kran fugler.

Slips. To menn i dress og to knop.

Ball. Baller til fotball, basketball og golf.

Flaggermus. Flying bat og cricket bat.

Synke. Angry dame undervisning en mann til å vaske, rørlegger og en synkende båt.

Fisk. Fisk og fiskekrok.

Ny. Grønn sirkel pil, tablett med bue, år klokke og en stige i et rom.

Kamp. Match og tennisracket.

Skitne. Vann spruter en brud, vaskerom, griser og en sykkel.

Tips. Cash penger, dollar, en hemmelighet hvisking og tommelen opp.

Dato. Calander, man drømmer om dame, datoer og vin.

Varmt. Brann i en panne, vulkan, dog med solbriller og en paraply. Mann i badstuen, med damen sjekke sin virksomhet.

Cone. Cold dame i hatten, igloo, isbit og en iskrem.

Å fange. Fiske, rød mann fly, musefelle og kaster en baby.

Våt. Dusj dame, rød paraply. Noe oransje og familiebilde i bassenget.

Endring. Penger med en dollar pluss endring. Kaffe, jernbanespor og stor mann å puste i.

Gul. Grønne enger, gul brannmann. Bier og en gammel stil bil.

Bred. Red kran, svingete elv og smile i hvitt.

Sur. Sitron og kirsebær. Jeg antar kirsebær er surt. Potet med coleslaw.

Trykk. Suit trykke knappen, push ups. Bestemor trener og en gutt skyve en gul traktor.

Ta opp. Gamle vinylplate, mikrofon. Stoppeklokke og en annen gammel vinylplate.

Bok. Stor haug med bøker. Jente leser en bok. Resepsjonist stempling gutta hånd og blå skjorte lesebok.

Palm. Palmer og hånd.

Gammel. Eldre mennesker diskuterer en laptop, trestamme og pyramidene.

Ned. Fjær, pute og lager røde linjen faller.

Rød. Klovn, røde bær og to deilige røde haired damer.

Kode. Barcode, kombinasjonslås. Svart kledd damer og forstørrelsesglass linse.

Morgen. Kaffe, crumpets og morgen gress. Par våkner.

Blande. Maling splash, blanding av farge søtsaker.

Rive. Jente i Nerdr tårer og et rødt tau som strekkes.

Stein. Mountain og rock sanger. Flere steiner og en baby som blir rystet.

Myk. Bamse og myke ting.

Alarm. Rødt blinkende lys og brannalarm. Vakthund og laser alarm. Laser står for Light Amplification by stimulert utslipp av stråling.

Høyt. Dog med hodetelefoner. Lady rope på lubben mann og en rockekonsert. Vi avslutter med en baby gråte.

Stor. Hval eller hai og gul gutt. Shoe blir renset og en stor gave eller til stede.

Spill. Jenga blokk spill, sjakk. Hjem og gjest med en ball og en konsoll.

Lei seg. Triste mennesker og en gjennomtenkt ape tenker på en banan som slapp unna.

Rik. Sekk med penger og en penthouse. Gullbarrer og en gul lotus eller ferrari bil.

Ikke sant. Grønn pil som peker til høyre og en A +.

Kort. Tre ess og kredittkort. Et kart med en pinne.

Relaterte innlegg

  • LogoGuess The Word Answers og Cheats Logo Guess svar Logo Guess er et vanskelig, konkurranse app-branding spill som tester dine kunnskaper om globale merkevarer og ikoner. Laget av Xin Wenwei, ...

  • Hva er ordet? av RedSpell - All Theme Pack Solutions 22 februar 2013 Av JTP 94 Kommentarer Hva er ordet - Væsker Tema Solutions Bare for å gjøre det klart, som det synes å være litt forvirring ...

  • Whats The Word 4 Pics en Word-svar - Android Whats ordet 4 pics 1 ord svar. Disse svarene og 4 bilder i en gjennomgang er for Android-versjonen av Whats ordet 4 pics 1 ord app ...

  • Raw Foods Diet Ved Kara Mayer Robinson, Anmeldt av Maryann Tomovich Jacobsen, MS, RD på 2 desember 2013 The Promise Ovnen får en pause på denne dietten. Du vil stort sett være å spise rå frukt, ...

  • Kategori Arkiv: Whats The Word Answers 4 Pics en Word nivå 363 Svar og Cheat - Sponge 4 Pics en Word Svar, Rengjørings bil, vaske bilen, tørke bilen, Skjær kaken, en skive kake missinglt;, gul ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/4-pics-1-ord-hva-ordet-android.php on line 174

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/4-pics-1-ord-hva-ordet-android.php on line 174